gabriel13 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Salutare, Doresc sa imi cer scuze in primul rand moderatorilor daca s-a mai discutat undeva aceasta problema. Am cautat, insa nu am gasit nimic asemanator problemei mele. Detin un Nissan Pathfinder 2006, motor 2.5 de 171 cai si transmisie automata. In bord sunt martorii de Abs si 4wd aprinsi. Pe tester apare eroare senzor abs stanga spate. Schimbat ambii senzori spate (fiindca sunt legati intre ei, nu independenti) si eroarea persista. Abs-ul nu intra, in schimb 4x4 functioneaza pe modul 4hi si 4lo. In modul Auto am observat ca, atunci cand iau aproape total de volan stand pe loc, la plecare sau la o parcare ce solicita sa virezi putin mai mult, parca ar vrea sa infraneze sau sa patineze usor rotile. Ma gandeam la urmatoarele cauze: eroarea sa trebuiasca stearsa cu testerul din calculatorul masinii, ori fir/e intrerupte de la senzori sau calculator abs stricat, ori coroana de pe care se citesc valorile sau fie dusa, ruginita, etc? Multumesc mult anticipat, Gabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliedragosmihai Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 O problema asemanatoare am avut eu cu 4wd aprins. Niciun tester .....? nimic , cei de la Nissan se uitau ca viteiii , NU stim Domne ?. Am schiimbat uleiul in cutie si reductor . Sa stins becu , funct normal Link to comment Share on other sites More sharing options...
soringeor Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Salut. Ai rezolvat problema? Am pățit și eu același lucru după ce am înlocuit lichidul de frână. Se pare că a intrat o bulă mică de aer în modulul de ABS/ESP. Soluția este să aerisești bine sistemul de frânare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts