bboctavian Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Salut de curand sunt posesorul unui freelander 1 model facelift 2006. Masina pentru moment este cu volan pe dreapta, urmeaza sa ii fac conversia. Cand am cumparato masina a venit doar cu o cheie fara telecomanda, o pot inchide / deschide doar din cheie (in usa), am cumparat din dezmembrari o telecomanda, cine ma poate ajuta cu ce program de land rover sau tester sa o pot sincroniza cu masina mea. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Salut, citeste te rog asta http://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 mai ales ce scrie cu rosu apoi vezi pct 2.d din Regulament si dupa ce te conformezi vei primi raspuns, eu pana atunci imi respect propria semnatura NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bboctavian Postat Februarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2019 Salut, citeste te rog asta http://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 mai ales ce scrie cu rosu apoi vezi pct 2.d din Regulament si dupa ce te conformezi vei primi raspuns, eu pana atunci imi respect propria semnatura Corect, ai dreptate. Imi cer scuze. Am rectificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 OK, la Freelander 1 e destul de usor ca e cam ca la BMW, cauta o firma specializata in zona ta si intreaba daca se baga dar daca baietii sunt meseriasi si au o scula multimarca de calitate te pot rezolva, nu e ceva ezoteric ca la D2 sau Range Rover ... eventual suna omul asta https://lajumate.ro/anulez-chipuri-chei-auto-immo-off-4752756.html NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bboctavian Postat Februarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2019 Perfect mersi mult. Si un program dedicat pentru land rover mai bun ? Eu am delphi dar sincer este fix pix... as vrea ceva dedicat si bun... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Dephi e cum zici si tu "fix pix" cand vine vorba de programat telecomenzi Land Rover, pt astea nu prea este nimic ieftin si bun, cel mai ieftin si cu acoperire completa a sistemelor ar fi Foxwell NT520(Jaguar/Land Rover) sau ceva mai ieftin Icarsoft V1.0 dar la asta nu sunt sigur ca are si capabilitate de programat telecomenzi. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate