Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme centralizare freelander 1

bboctavian

Postări Recomandate

Salut de curand sunt posesorul unui freelander 1 model facelift 2006. Masina pentru moment este cu volan pe dreapta, urmeaza sa ii fac conversia. Cand am cumparato masina a venit doar cu o cheie fara telecomanda, o pot inchide / deschide doar din cheie (in usa), am cumparat din dezmembrari o telecomanda, cine ma poate ajuta cu ce program de land rover sau tester sa o pot sincroniza cu masina mea.

Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, citeste te rog asta http://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 mai ales ce scrie cu rosu apoi vezi pct 2.d din Regulament si dupa ce te conformezi vei primi raspuns, eu pana atunci imi respect propria semnatura

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Salut, citeste te rog asta http://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 mai ales ce scrie cu rosu apoi vezi pct 2.d din Regulament si dupa ce te conformezi vei primi raspuns, eu pana atunci imi respect propria semnatura

Corect, ai dreptate. Imi cer scuze. Am rectificat

Link spre comentariu

OK, la Freelander 1 e destul de usor ca e cam ca la BMW, cauta o firma specializata in zona ta si intreaba daca se baga dar daca baietii sunt meseriasi si au o scula multimarca de calitate te pot rezolva, nu e ceva ezoteric ca la D2 sau Range Rover ... eventual suna omul asta https://lajumate.ro/anulez-chipuri-chei-auto-immo-off-4752756.html

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Dephi e cum zici si tu "fix pix" cand vine vorba de programat telecomenzi Land Rover, pt astea nu prea este nimic ieftin si bun, cel mai ieftin si cu acoperire completa a sistemelor ar fi Foxwell NT520(Jaguar/Land Rover) sau ceva mai ieftin Icarsoft V1.0 dar la asta nu sunt sigur ca are si capabilitate de programat telecomenzi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare