Juncu Valentin Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Salut baieti. Vreau sa imi incalt Suzuki-ul GV din 2006 cu anvelope A/T. Dupa cautarile mele cea mai buna varianta pret/consum/comportament offroad ar fi BfGoodrich Urban Terrain. Nu voi face decat iesiri ocazionale si offroad relativ usor (fara noroieli excesive si pante/rampe abrupte). A mai folosit careva genul acesta de anvelope? Sau aveti alte propuneri? Mersi fain! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miklovan Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Eu am avut BfGoodrich AT si am pe o masina (pentru vara) General Grabber AT - nu lua profilul ala! Tin multi km dar sunt zgomotoase, nu descarca cum ar trebui, consumul e un pic mai mare (cam 1l/100km) dar sunt belea pe zapada afanata . Alea nu sunt nici de iarna, nici de vara, nici de noroi - un carcalete decent. Alea pe care le vrei tu sa fie all season ca sa le tii permanent pe masina si cu 4x4 nu ai treaba iarna. Daca nu musai alea tot ceva At-uri in gen profil de iarna - la cooper mai era un model interesant. "A bon entendeur, salut!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai C Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Nu il am dar este foarte laudat de altii Continental CrossContact ATR "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juncu Valentin Posted March 2, 2019 Author Share Posted March 2, 2019 De la BfGoodrich sunt interesat de anvelopele astea https://www.bfgoodrich.ro/ro/gamme/Gama-4x4/BFGoodrich-Urban-Terrain-T-A, care sunt 90/10 onroad/offroad, si nu de cele AT KO2, care sunt 50/50 onroad/offroad. General Grabber AT par a fi la acelasi pret ca si BfG dar la capitolul consum si aderenta pe umezeala sunt cu vreo cateva clase mai slabe. Legat de Continental CrossContact ATR par a fi bune, dar se pare ca au un consum mai ridicat si costa si cu 200 lei mai mult decat BfG. Mersi de raspunsuri baieti si o data in plus daca vreunul din voi a folosit BfG UrbanTerrain as aprecia un review. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 pe asfalt sunt super ok...in rest Grabber-ul AT2 le bate cu ceasul de la gara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juncu Valentin Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 Iti dau dreptate Marius. Se pare ca Grabber AT2 sau AT3, sunt mult mai performante in offroad decat BFG Urban Terrain, si adevarul e ca as vrea sa fac din cand in cand offroad usor spre mediu unde probabil nu am ce cauta cu BFG UT. A incercat careva Grabber AT3, m-ar interesa cam cu cat creste consumul si daca sunt zgomotoase? Mersi fain! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 8, 2019 Share Posted March 8, 2019 daca pastrezi dimensiunile recomandate de producator....nu cred sa sara consumul cu mai mult de 0.5 l Grabber AT2 am pe Toyota...si nu sunt mai zgomotoase ca o anvelopa de iarna....sau poate nu mai aud eu ca in tinerete:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucianFlorin Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Nu știu cât de on topic e, dar eu am. Mers pe grabber at3. Încă nu le-am montat pe mașină, pentru ca trebuie sa remediez ceva la direcție înainte. Anvelopele arata super oke după părerea mea, inafara ca în titlul de prezentare aveau scrisul alb, iar acasă au venit fără contururi albe :no1. Profilul fain, cauciucul pare calitativ, pentru patrioti, sunt făcute în România. Abia aștept sa le urc pe mașinuța Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts