Ilie AURELIAN Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 (editat) Bună ziua. Dețin un freelender 2004 motor de 2.0 diesel și nu am suficiente căldură. Temperatura nu crește mă mult de 70 75 grade. Am geamurile aburite mereu iar parbrizul se dezabureste foarte greu Poate mă ajutați cu vreun sfat vă mulțumesc Editat Martie 2, 2019 de teddybear Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 Fa-ti intai o prezentare in topicul dedicat si da mai multe date despre masina! (daca are volanul schimbat de pe dreapta pe stanga, e ceva normal ce ti se intampla) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 2, 2019 Partajează Postat Martie 2, 2019 (editat) Vezi https://www.club4x4.ro/forum4x4/foru...50#post1294850 cu nmare atentie :old Editat Martie 2, 2019 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate