cmarin Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Servus! Pe GV2( 2005-2015) a fost folosit acest motor, de provenienta Renault. Atat euro 4 , cat si euro 5. Ce imi puteti spune, va rog despre fiabilitatea acestui motor 1.9 DDIS pe Grand Vitara 2? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Pot spune ca din cate stiu eu e de Fiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 4, 2019 Autor Partajează Postat Martie 4, 2019 Pot spune ca din cate stiu eu e de Fiat. https://www.autoexpress.co.uk/suzuki/grand-vitara/16401/suzuki-grand-vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Eu am avut de-a face cu SX4, am presupus ca este acelasi producator si la Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 4, 2019 Autor Partajează Postat Martie 4, 2019 (editat) Eu am avut de-a face cu SX4, am presupus ca este acelasi producator si la Vitara. Pentru SX4 a fost o colaborare cu Fiat, existand aceeasi masina, fabricata in Ungaria, atat cu emblema Suzuki SX4, cat si cu Fiat Sedici. Cod motor D19A. Editat Martie 4, 2019 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi80 Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Motorul este de tip F9Q de provenienta Renault. Cele Euro4 au probleme cu filtru de particule si egr(se pot anula), cele euro 5 nu stiu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 4, 2019 Autor Partajează Postat Martie 4, 2019 Motorul este de tip F9Q de provenienta Renault. Cele Euro4 au probleme cu filtru de particule si egr(se pot anula), cele euro 5 nu stiu Multam. E firesc in oras. Ok, se reseteaza si computerul.. Aistea doua is singurele probleme oare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Se pare ca ai dreptate, pe Vitara este motor de Renault si unul foarte reusit, cel putin comparativ cu cel de Fiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate