Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiectoare

bbs

Postări Recomandate

https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/mica-publicitate/anunturi-pentru-masinile-4x4/vanzari-accesorii-4x4/59306-vand-proiectoare-xenon-bosch-pilot-x

Aceste proiectoare au ajuns la mine. La o saptamana dupa ce le-am ridicat de la curier, am deschis cutia sa ma uit la ele. Am vazut ca unul dintre ele avea o ureche de prindere rupta. Conectate la o baterie, nici unul nu se aprindea.

Am luat legatura cu Mihai (Koais), care se pare ca nu stia de defecte. Mi-a trimis banii inapoi pe proiectoare, dar problema a fost atunci cand am vrut sa I le restitui, am aflat cum ca a plecat din tara. Am inteles ca definitiv - e posibil sa fi inteles eu gresit.

Nu mi se pare corect / cinstit sa le pastrez. Asa ca se ofera spre donatie unui membru al forumului.

Colegul Koais mi-a zis sa fac cu ele “ce imi doreste inima ”, asa ca primul venit, primul servit.

Daca e nevoie platesc eu transportul printr-un curier – Nu urgent cargus si nu km suplimentari.

Daca Koais se razgandeste sau imi trimite o adresa unde pot fi inapoiate – le retrag de la donatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, daca te incurca le primesc eu ca donatie...poate reusesc sa le fac sa mearga.

Daca poti si mai este valabil da- mi un telefon te rog.

0723842660.

MULTUMESC

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

proiectoarele au ajuns azi la mine.

Inca nu am avut timp sa le verific dar rezolv saptamana asta.

Multumesc Andrei.

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare