bbs Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/mica-publicitate/anunturi-pentru-masinile-4x4/vanzari-accesorii-4x4/59306-vand-proiectoare-xenon-bosch-pilot-x Aceste proiectoare au ajuns la mine. La o saptamana dupa ce le-am ridicat de la curier, am deschis cutia sa ma uit la ele. Am vazut ca unul dintre ele avea o ureche de prindere rupta. Conectate la o baterie, nici unul nu se aprindea. Am luat legatura cu Mihai (Koais), care se pare ca nu stia de defecte. Mi-a trimis banii inapoi pe proiectoare, dar problema a fost atunci cand am vrut sa I le restitui, am aflat cum ca a plecat din tara. Am inteles ca definitiv - e posibil sa fi inteles eu gresit. Nu mi se pare corect / cinstit sa le pastrez. Asa ca se ofera spre donatie unui membru al forumului. Colegul Koais mi-a zis sa fac cu ele “ce imi doreste inima ”, asa ca primul venit, primul servit. Daca e nevoie platesc eu transportul printr-un curier – Nu urgent cargus si nu km suplimentari. Daca Koais se razgandeste sau imi trimite o adresa unde pot fi inapoiate – le retrag de la donatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Martie 12, 2019 Partajează Postat Martie 12, 2019 Salut, daca te incurca le primesc eu ca donatie...poate reusesc sa le fac sa mearga. Daca poti si mai este valabil da- mi un telefon te rog. 0723842660. MULTUMESC vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Martie 13, 2019 Autor Partajează Postat Martie 13, 2019 vor merge la tommy. Zilele astea le voi expedia. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 proiectoarele au ajuns azi la mine. Inca nu am avut timp sa le verific dar rezolv saptamana asta. Multumesc Andrei. vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate