Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suv-ul potrivit pentru tractat platforma auto

mariusanghel90

Postări Recomandate

Va salut baieti! Sunt nou in bransa si as vrea sa ma ajutati cu niște idei,sfaturi,argumente si pareri!

Ideea sta in felul urmator.. vreau sa cumpar un suv cu,care sa pot trage platforma auto! Platforma auto de 2 poziții! Altfel daca era vorba doar de o pozitie luam sharan sau galaxy sau ceva de genul! Din vorbe in vorbe am auzit ca ML-ul 270 cdi-u sau Touareg-ul ar fi potrivite pentru tractat! Banuiesc si tind sa cred ca mai exista si alte mărci si modele de mașini care au putere mare de tragere in carlig si sunt si fiabile si la un pret decent! Ma intereseaza si touareg-ul si ML-ul! Bugetul este cam mic si se invarte unde-va la 3000-3500 € Va multumesc frumos si va doresc drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea cred ca la bugetul tau poti cumpara o masina de nadejde sa tractezi fara griji ce ti-ai propus. Am avut ML 270 CDI din 2004, 100.000km, cumparat de la neamt din curte. Multa electronica si multe bube. Cutia de viteze trebuie atent ingrijita (serviciata). Nu te sfatuiesc ML pana in 2006. Bafta.
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Nici eu nu cred ca e fezabil. Pentru a tracta 3-3,5t cu un "SUV", trebuie sa ai motor peste 3, optim 4-6l. Asta inseamna impozit, deci tre sa rezolvi acest aspect (BG, HU etc).

Pickup-rile nu au problema impozitelor, ca sunt autoutilitare, dar nu gasesti asa ieftine si cam 99% au motoare mici (2.5).

In plus, la banii astia masina e veche si o revizie initiala ca sa te poti baza pe masina poate depasi usor 1000 eu...

Orce masina e fiabila daca ii stii defectele. punctele slabe si o intretii corespunzator.

De curiozitate, de ce suv si nu utilitara dedicata tractarii?

Link spre comentariu

Dupa parerea mea la drum lung conteaza scaunul si izolatia fonica.

Schimbi scaunul cu ceva confortabil pentru tine, poate cu unul pe arcuri daca utilitara e rigida pe fata. Asta e pentru trup.

Iar pentru creier trebuie liniste :) https://www.olx.ro/oferta/vand-pasla-fonomin-material-insonorizant-auto-si-nu-numai-IDTZid.html#4213daf34b

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare