Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vand anvelope Insa turbo dakar 215/65/16

Postări Recomandate

le-am primit la pachet cu masina. 4 bucati in stare buna inca se vad urmele de turnare. stiu ca au fost folosite de fostul proprietar cateva luni si le-a dat jos pt ca ii cresteau consumul. le vand pentru ca probabil nu le voi folosi niciodata. pret 1000 lei usor negociabil. strict predare personala in bucuresti. nu trimit cu posta/curier decat cu plata integrala a sumei in avans. revin maine cu poze. contact aici sau telefon 0771298045. Editat de belogerer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am inteles depre care inaltime este vorba asa ca am copiat de pe un site de anvelope explicatia indicilor de pe ele - 215/65/16.

215: corespunde latimii anvelopei in mm.

65: indica seria anvelopei, adica relatia dintre inaltimea flancului si latimea sectiunii pneului. in exemplul nostru, inaltimea flancului echivaleaza cu 65% din latimea anvelopei. Cu cat raportul este mai mic, cu atat flancul este mai putin inalt.

16: este vorba despre diametrul intern al anvelopei, altfel spus inaltimea jantei. Acest diametru este exprimat in inci. in exemplul nostru diametrul este deci de 16 inchi.

pret nou absolut nenegociabil 800 lei. daca nu se dau cumpar 4 jante de tabla si ma distrez cu ele vara asta la pescuit.

Editat de belogerer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare