xnx Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Salutare la lume,nu am mai intrat de ceva timp pe forum si sincer la cum este facut acum...e urat,era mai complet si mai frumos gandit inainte dar doar zic parerea mea care este mai putin importanta -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Iti dai seama intre ce a fost de ales daca asta e varianta finala (cea mai buna):uameni danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Subscriu 1 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 pai ce...masinile astea noi mai sunt ce au fost?:ha: se pare ca asa arata progresul.....in viziunea mintosilor IT-isti 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Da , nici mie nu imi place . Nu stiu de ce , dar tot ce e nou in ultima vreme mi se pare aiurea. Sper sa am dreptate sa fie aiurea , nu cumva sa mi se traga de la buletin .... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Varza e putin spus ... Am cont pe mai multe forumuri, dar ce este acum aici e departe de ce ar trebui sa fie. De o luna imi caut anunturile de la vanzari si nu le gasesc ... Daca asta e progresul, atunci ma retrag ca nu mai am rabdarea necesara ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Si mie imi placea mai mult formatul vechi...vorba colegului...probabil de la buletin...dar si asta...odata ce te obisnuiesti cu el este ok. La cel de acum este de apreciat ca poti incarca pozele...fara sa mai fii obligat sa le redimensionezi inainte....era foarte enervant. 1 vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 eu nu pot sa ma obisnuiesc e prea obositor 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Imi pare un pic mai greu de navigat... zuxembergen nu poate decat sa castige prin simpla lipsa a unei alternative @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate