Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Era ma ok inainte...

xnx

Postări Recomandate

Salutare la lume,nu am mai intrat de ceva timp pe forum si sincer la cum este facut acum...e urat,era mai complet si mai frumos gandit inainte dar doar zic parerea mea care este mai putin importanta
🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da , nici mie nu imi place . Nu stiu de ce , dar tot ce e nou in ultima vreme mi se pare aiurea. Sper sa am dreptate sa fie aiurea , nu cumva sa mi se traga de la buletin ....

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Varza e putin spus ... Am cont pe mai multe forumuri, dar ce este acum aici e departe de ce ar trebui sa fie. De o luna imi caut anunturile de la vanzari si nu le gasesc ... Daca asta e progresul, atunci ma retrag ca nu mai am rabdarea necesara ...
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Si mie imi placea mai mult formatul vechi...vorba colegului...probabil de la buletin...dar si asta...odata ce te obisnuiesti cu el este ok.

La cel de acum este de apreciat ca poti incarca pozele...fara sa mai fii obligat sa le redimensionezi inainte....era foarte enervant.

• Like 1

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare