Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scut pentru niva

andy68

Postări Recomandate

Re: scut pentru niva

Salut la toata lumea!

As urma cu mare placere sfaturile voastre,m-am gandit la un sablon,dar scutul original de pe niva din 2005 a lui craiova13abc e mai mic, de fapt am vrut as-l facem mai mare sa acopera o cat mai mare portiune.

Avand in vedere ca niva lui e cu catalizator si a mea e pe carburatie trebuie sa facem 2 scuturi diferite,nu conteaza din ce material,ma gandesc la prindere ca este diferita ,sau alte chichite de astea.

Oricum,mi-ar prinde bine niste cote,m-ar ajuta mult in ceea ce vreau sa fac.

Va multumesc! :)

P.S.Vreau sa fac un scut cu prinderea frontala sub bara protectie din fata,sau,ceva de genul asta,poate mai gasesc si alte optiuni (avand in vedere ca in Craiova populatia Nivelor este relativ redusa, cel putin in cercul meu de cunostinte).

Daca reusesti poate o pui de o afacere.Cred ca mai suntem pe aici care vrem dar nu avem timp si conditii sa le facem. Pentru mine ma refeream la cel pentru 1.7injectie. :x

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Nu este treaba de vreo afacere!

Eu chiar nu am avut timp sa-l fac pt mine,dar sa fac o afacere din asta?

Pur si simplu sa va spun costul unei buc de tabla de al de 2m/1m-350 lei,plus

manopera :banana,deci mai bine il cumperi,dar daca iti place sa faci ceva,il faci :h5

Ca sa faci o afacere din asta,trebuie sa ai :

-material-aproape moca

-utilaja-ca nu le faci din hartie

-si,nu in ultimul rand,piata de desfacere :)

Ce sa-ti spun,asta da afacere!-o sa ma imbogatesc tocmai acum :banana

Cu stima!

bau bau
Link spre comentariu

Salutare.Eu am facut singur un scut si a iesit foarte bine.Am acoperit si motorul si grupul fata si nu mai intra nici noroiul in compartimentul motor.Nu e greu de facut daca ai ceva unelte si multa rabdare.

Link spre comentariu

manopera :banana,deci mai bine il cumperi,dar daca iti place sa faci ceva,il faci :h5

-material-aproape moca

Cu stima!

:sr Scuze,am crezut ca ai mai mult timp liber si un garaj ceva :grin: .Si la mine tot timpul este problema.

Dar pana la urma o rezolvam noi.

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu

-material-aproape moca

Cu stima!

:sr Scuze,am crezut ca ai mai mult timp liber si un garaj ceva :grin: .Si la mine tot timpul este problema.

Cu timpul intr-adevar stau destul de rau,mai ales ca acum iarna,nici nu mai ai vreo tragere de inima,nu am nici garaj :sr ,si, mai sunt si bugetar :banana

Totusi fiind un om perseverent,cred ca pana la urma o sa il fac(macar de o sa incerc de mai multe ori cu niste materiale mai ieftine si la indemana).

Cu stima! :hi

Dar pana la urma o rezolvam noi.

bau bau
Link spre comentariu

Sigur ca va trimit dar mai pe seara ca nu am aparatul.Este din tabla de otel de 3 mm si tin sa va spun ca lam si probat si este foarte rezistent.daca nu il aveam nu mai aveam nici baie nici grup.

Link spre comentariu

Vizitator RallyZone

poi alea de serie nu fac nimic?

ca am vazut ca au ceva material pe ele sunt 3 bucati.

sau am doar eu? :d

oricum le-am dat jos cand am schimbat uleiul apoi a inceput ploaia si de vreo 2 luni nu le-am pus sus :d :uameni :uameni :uameni

Link spre comentariu

Vizitator RallyZone

din acesta am si eu si mai am inca 2, pana sub cutie.

ca sa schimb uleiul a trebuit sa desfac cele 3 scuturi ca altfel nu aveam access.

Link spre comentariu

Acesta este facut de mine si acopera toata fata masinii si are si laterale sa nu intre apa la alternator.este mai lat decat cel original si este mai bine prins.

Salutare!

E facut din tabla de otel?

Ce grosime are tabla?

:hi

bau bau
Link spre comentariu

Pt Moshu,

Din pacate nu mai am cotele la scut, dar pot sa va asigur ca si-a facut treaba la Musaios 2007 Buzau si nu am rupt nimic desi am dat cu niva atunci de am rupt pamantu'

Niva mea de atunci avea si catalizator si incapea scutul f bine, in plus mai departe era prelungit de un scut custom-made facut la Dan Ionescu la service-ul de vis-a vis de fabrica de bere Tuborg care scut mergea pana la diful spate.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Si-a cumparat cineva scutul de la oamenii de la CLuj? au unu cu 370 +TVa si eram curios daca e OK sau e ca foita.

SUnt nevoit sa imi iau pt ca la ultima iesire l-am piedut si nu mi-am dat seama decat acu cand am spalat masina. Sa refac traseul mi-e imposibil (undeva la o ora juma m-am invartit printr-o padura ca sa gasesc iesirea si apoi coborarea in drumu comunal).

Link spre comentariu

Nici un raspuns, nici o parere? Nimic? Chiar ma arde pt ca tr sa fac niste trasee aiure prin Poiana Rusca si nu asi vrea sa plec fara pt ca va trebuii sa merg, iarasi, singur.

Link spre comentariu

Si-a cumparat cineva scutul de la oamenii de la CLuj? au unu cu 370 +TVa si eram curios daca e OK sau e ca foita.

SUnt nevoit sa imi iau pt ca la ultima iesire l-am piedut si nu mi-am dat seama decat acu cand am spalat masina. Sa refac traseul mi-e imposibil (undeva la o ora juma m-am invartit printr-o padura ca sa gasesc iesirea si apoi coborarea in drumu comunal).

E destul de OK dar ai grije daca ai euro 4 trebuie decupat in jurul catalizatorului.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare