Maresalul Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: scut pentru niva Si-a cumparat cineva scutul de la oamenii de la CLuj? au unu cu 370 +TVa si eram curios daca e OK sau e ca foita. SUnt nevoit sa imi iau pt ca la ultima iesire l-am piedut si nu mi-am dat seama decat acu cand am spalat masina. Sa refac traseul mi-e imposibil (undeva la o ora juma m-am invartit printr-o padura ca sa gasesc iesirea si apoi coborarea in drumu comunal). Am eu scutul ala pe o Niva din 2003. Este foarte bun (nu exceptional) avand in vedere si aprecierile facute de catre andy68 atunci cand l-a vazut. Au fost cateva situatii in care practic am mers "pe burta" cu masina atingand tot felul de cioate si bolovani si a rezistat. Concluzia e ca merita. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: scut pentru niva Am cumparat de la Cluj scutul pentru Niva. Pare destul de robust, dar sincer sa fiu n-as mai da banii pe el inca odata. Cred ca un meserias bun ar putea face ceva mai solid cam la aceeasi bani. Ce nu-mi place la el este faptul ca cele doua "aripioare" laterale nu asigura o protectie foarte buna, alternatorul fiind expus destul de mult la noroi, zapada, etc. Cu ceva carton, niste adeziv, o foarfeca si ceva imaginatie cred ca s-ar putea face un sablon mult mai bun si dupa aceea un scut mult mai robust si practic. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: scut pentru niva o facut un coleg la un moment dat un asemenea sablon, si o dat si niste date espre dimensiuni, dar, oricat am sapat, nu am reusit sa il gasesc. Oricum, rusopaica mea e parcata de aproape doua luni. inca nu o ajuns la doctor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinbms Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: scut pentru niva Avem de unde ne inspira. http://www.ladaniva.co.uk/baxter/Gallery/Mods_and_Accessories/Sump_and_Diff%20Guards/index.html ONE LIFE LIVE IT... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate