Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scut pentru niva

andy68

Postări Recomandate

Re: scut pentru niva

Si-a cumparat cineva scutul de la oamenii de la CLuj? au unu cu 370 +TVa si eram curios daca e OK sau e ca foita.

SUnt nevoit sa imi iau pt ca la ultima iesire l-am piedut si nu mi-am dat seama decat acu cand am spalat masina. Sa refac traseul mi-e imposibil (undeva la o ora juma m-am invartit printr-o padura ca sa gasesc iesirea si apoi coborarea in drumu comunal).

Am eu scutul ala pe o Niva din 2003. Este foarte bun (nu exceptional) avand in vedere si aprecierile facute de catre andy68 atunci cand l-a vazut. Au fost cateva situatii in care practic am mers "pe burta" cu masina atingand tot felul de cioate si bolovani si a rezistat. Concluzia e ca merita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am cumparat de la Cluj scutul pentru Niva. Pare destul de robust, dar sincer sa fiu n-as mai da banii pe el inca odata. Cred ca un meserias bun ar putea face ceva mai solid cam la aceeasi bani. Ce nu-mi place la el este faptul ca cele doua "aripioare" laterale nu asigura o protectie foarte buna, alternatorul fiind expus destul de mult la noroi, zapada, etc. Cu ceva carton, niste adeziv, o foarfeca si ceva imaginatie cred ca s-ar putea face un sablon mult mai bun si dupa aceea un scut mult mai robust si practic.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

o facut un coleg la un moment dat un asemenea sablon, si o dat si niste date espre dimensiuni, dar, oricat am sapat, nu am reusit sa il gasesc. Oricum, rusopaica mea e parcata de aproape doua luni. inca nu o ajuns la doctor

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare