andy68 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 sal nivisti, Atasat gasiti schita cu dimensiunile scutului (profesional) si poza dupa montaj, este de import rusia. Am dat cu scutul asta deja de cateva ori in diverse buturugi si bolovani si cred ca daca nu are montat acolo aveam mari probleme, e bun mai ales pe drumuri unde iti apar in fata buturugi de unde nu te astepti. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 sa il faci din al ca sin tabla nu mai pleaca Niva de pe loc :-P :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 cam ce grosime are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 grosime scut nu e aluminiu e tabla otel 3 mm nu te lua dupa nea Gabi ca e carcotash :dr1 sta pitit dupa ecran si arunca fumigene :ps Nea Gabi, pregateste mai bine palinca ! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Andrei, de unde si cu cat? 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Ai idee cam ce greutate are? Vreau sa-mi pun pe jimny ceva similar, si osculez intre Al de 4 mm si tabla de 3 mm. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 cam 100 de euroi da din ukraina a fost adus dar e pe masura se potriveste perfect se vede ca e facut cu cap (au rusii astia asa ceva?) :dr ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 nici prin cap nu va trece ce poate rusu cand vrea :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 stiu ca e cu intarziere dar vezi ca iti curge bine diferentialul central. sau o fi doar transpirat... :D de la alergatura. a. si mai sunt si niste paralelisme trapezoidale-daca se poate zice asa- in poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: scut pentru niva mai stie cineva ceva de scutul asta sau de alt model eventual dimensiuni ? observ ca nu sa mai deschis subiectul din 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: scut pentru niva vezi ca au distribuitorii de piese lada asa ceva; eu am luat unul acum vreo luna de la cei din cluj: www.pieselada.ro(nu fac nici o reclama deoarece inca nu l-am pus pe masina sa vad cat de tare e) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: scut pentru niva nu reusesc sa gasesc pe pagina lor cit ai dat pe el si spunemi te rog daca difera de cele clasice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: scut pentru niva La Cluj scutul este 300 RON. Intra pe PRODUSE si dupa aceea cauta la OFFROAD, ai sa gasesti scutul acolo chiar la prima pagina. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: scut pentru niva multumesc l-am gasit din pacate nu merge pe euro 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: scut pentru niva Si la mine e in stadiul de proiect unul din aluminiu, care sa vina pana la bara din fata,inclusiv cu suport pentru troliu. A incercat cineva cel de la www.pieselada.ro? Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: scut pentru niva Feodor din Obor Bucuresti are asa ceva de vinzare, sau cel putin asa afirma el. Desi nu recomand piesele vindute in tirg, cred ca merita incercat mai ales ca vinde scutul cu 200 RON. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: scut pentru niva Aveti mare grija la nivele cu catalizator. Nu incape scutu. Si cei de la Cluj spun ca nu se potriveste. Dar, daca sunati la cei de la Cluj, nenea care raspunde la telefon, va spune daca se potrive o ba. E tare de treaba omu. Eu nu mai am scut la a mea. o ramas intr-un copac si acuma zace indoit aruncat in garaj. Va trebuii sa imi fac vreme sa manufacturez unu, dar, voi face miscarea doar daca nu o vand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: scut pentru niva Cel din aluminiu al meu va fi home made, deci adaptat la cerintele mainii, o sa postez imagini cand ma apuc de el. Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: scut pentru niva cretu - daca il faci pune si tu poze o sa ma apuc si eu de unu as vrea sa acopere si diferentialu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: scut pentru niva Salutare domnilor! Cu scuzele de rigoare pt intarziere, dc se pot trimite dimensiunile la schita de mai sus as incerca sa-l masluiesc si eu dintr-o tabla de al striata de 0,4. :) Va multumesc! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: scut pentru niva Pt dmx: Te rog posteaza dc vrei dimensiunile scutului sau ceva o schita cu ceva cote ,dc este cel facut pana la bara. Vreau sa-l fac si eu dar nu l-am vazut decat pe cel original al masinii,cel din fabrica si nu imi place,vreau sa il fac din tabla de al. Multumesc! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: scut pentru niva La cel postat de andy68 ,cel putin la mine nu se vad valorile cotelor,imi apar cateva valori la suruburile folosite si la filetele lor. Te rog andy68 pune o schita cu ceva cote. Multumesc! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: scut pentru niva Salutare domnilor! Cu scuzele de rigoare pt intarziere, dc se pot trimite dimensiunile la schita de mai sus as incerca sa-l masluiesc si eu dintr-o tabla de al striata de 0,4. :) Va multumesc! :hi Daca spuneai mai repede l-as fi masurat eu pe al meu dar din pacate este deja pus pe masina. Cand o sa mai ajung cu masina pe rampa o sa-l masor, dar pana alta fa-ti un calcul si vezi daca ti-l faci tu iesi mai ieftin de 300 lei cat e unul in magazin. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Re: scut pentru niva De ce nu incercati sa faceti singuri un sablon? Nu este greu deloc, il puteti face exact cum vreti voi si nu aveti nevoie decit de un carton ceva mai tare dar nu foarte gros, ceva de genul cartonului prespan, niste aracet, prenandez sau alt adeziv cu uscare rapida, o foarteca, o ruleta si multa imaginatie. Hotariti-va cit de mare vreti sa fie scutul, ce anume va trebui sa protejeze (baie ulei, grup fata, cv), daca va fi dintr-o bucata sau mai multe, functie de dimensiuni, unde vor fi realizate prinderile si rigidizarile, iar dupa ce sablonul este gata, practic scutul realizat fin carton, duceti-va cu el la un meserias cit de cit priceput si gata, veti fi posesorii unui scut adaptat necesitatilor voastre. Spor la treaba! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Re: scut pentru niva Salut la toata lumea! As urma cu mare placere sfaturile voastre,m-am gandit la un sablon,dar scutul original de pe niva din 2005 a lui craiova13abc e mai mic, de fapt am vrut as-l facem mai mare sa acopera o cat mai mare portiune. Avand in vedere ca niva lui e cu catalizator si a mea e pe carburatie trebuie sa facem 2 scuturi diferite,nu conteaza din ce material,ma gandesc la prindere ca este diferita ,sau alte chichite de astea. Oricum,mi-ar prinde bine niste cote,m-ar ajuta mult in ceea ce vreau sa fac. Va multumesc! :) P.S.Vreau sa fac un scut cu prinderea frontala sub bara protectie din fata,sau,ceva de genul asta,poate mai gasesc si alte optiuni (avand in vedere ca in Craiova populatia Nivelor este relativ redusa, cel putin in cercul meu de cunostinte). bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate