GMBH GMBH Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Salutare! Am o grand vitara din 2004 1.6 16v 3 usi. Tocmai i.am montat un un kit de înălțare poliamida, totul a fost facut in detaliu, precizez ca a fost schimbat si tamponul de la cutia de viteze. După inaltare a căpătat o vibratie in treptele 2, 3 si 4 in momentul accelerarii, însă si la viteza constantă dar mai slabă in intensitate. Precizez ca am tot verificat însă nu stiu ce ar putea sa aibe. Vibratia vine din zona fata..jumătate. După inaltare, i.am refăcut geometria si am luat si șuruburi speciale pentru geometrie. As fi foarte recunoscător daca mi.ati da cateva sfaturi. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminSt Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Vibratia a aparut din cauza crucilor cardanice, care lucreaza intr-o pozitie nefireasca dupa inaltare. Nu ai ce sa faci. Daihatsu Feroza '94 Slow&NotLow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 E voeba de SL? Ce dimensiune? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_b Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Schimbă mai intai crucile cardanice. Dacă vibratia persista exista posibilitatea coborarii grupului fata. Atunci și planetarele vor sta într-o poziție fireasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_b Postat Aprilie 13, 2019 Partajează Postat Aprilie 13, 2019 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emi98 Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Bună, aceeași problemă o am și eu cu vibrația după înălțarea de cm cu flanșe, în afara de crucile de care spuneți nu poate fi nimic? Mai am o întrebare, undeva am citit ca la o astfel de înălțare, respectiv cu flanse, inele e recomandat să fie sudat ceva anume, problema e ca nu am reținut ce anume trebuie, astfel exista riscul sa " cada roată". Știți despre ce poate fi vorba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dannyt Postat Februarie 25, 2021 Partajează Postat Februarie 25, 2021 [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"medium","data-attachmentid":1297017}[/ATTACH] Scuze de off topic! Salut Sorin_b! Cine face astfel de bascule?...ma intereseaza ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_b Postat Februarie 28, 2021 Partajează Postat Februarie 28, 2021 Salut! Sunt confectionate de o firmă din Polonia. Încearcă Radzikone.pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 (editat) Salut. Inaltarea nu da astfel de probleme. Doar daca anumite piese au un anumit grad de uzura, eventual. Flansa cardan spate exista? In ce consta kitul si ce dimensiune are? Editat Martie 2, 2021 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate