Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vibratie după inaltare grand vitara

Postări Recomandate

Salutare! Am o grand vitara din 2004 1.6 16v 3 usi. Tocmai i.am montat un un kit de înălțare poliamida, totul a fost facut in detaliu, precizez ca a fost schimbat si tamponul de la cutia de viteze. După inaltare a căpătat o vibratie in treptele 2, 3 si 4 in momentul accelerarii, însă si la viteza constantă dar mai slabă in intensitate. Precizez ca am tot verificat însă nu stiu ce ar putea sa aibe. Vibratia vine din zona fata..jumătate. După inaltare, i.am refăcut geometria si am luat si șuruburi speciale pentru geometrie. As fi foarte recunoscător daca mi.ati da cateva sfaturi. Multumesc!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Bună, aceeași problemă o am și eu cu vibrația după înălțarea de cm cu flanșe, în afara de crucile de care spuneți nu poate fi nimic?

Mai am o întrebare, undeva am citit ca la o astfel de înălțare, respectiv cu flanse, inele e recomandat să fie sudat ceva anume, problema e ca nu am reținut ce anume trebuie, astfel exista riscul sa " cada roată". Știți despre ce poate fi vorba?

Link spre comentariu

Salut.

Inaltarea nu da astfel de probleme. Doar daca anumite piese au un anumit grad de uzura, eventual.

Flansa cardan spate exista?

In ce consta kitul si ce dimensiune are?

Editat de cmarin
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare