Petrica Uscatu Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 Buna ziua. se pot repara injectoarele de Discovery II TD5 din 2002 ? Dacă da, unde ? Mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 Eu am mari dubii ca sunt injectoarele, am mai vazut cazuri rare sa cedeze unul, eventual... dar nu mai multe deodata, dupa parerea mea cine poate da verdictul ca un injector tip PD ca astea de Td5 e defect ala se ocupa si de reconditionare, cine nu are aparatura dedicata pt asa ceva nu poate diagnostica cum trebuie... Sunt cateva firme in tara dar eu nu stiu pe care sa recomand, daca insisti pe chestia asta cu injectoarele cauta o firma care reconditioneaza pompe duze Delphi, ai sa vezi cam la toate firmele ca e ocupa de "testarea si repararea" injectoarelor deci doar unii din astia ar fi putut sa spuna clar ca e defect sau nu si e clar ca daca le trimiti o sa iti ia banii de reconditionare ca-s bune ca nu. Daca exista un injector bulit se vede pe date live cu tester nu trebuie scoase Bafta 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GheorgheD Postat Octombrie 3, 2019 Partajează Postat Octombrie 3, 2019 Si eu am avut probleme cu un Audi, injectoare pompe duze si rezolvarea am gasit-o la Maracineni in jud. Buzau, undeva la iesire din orasul Buzau, spre Rm Sarat. Au bancuri de testare pentru injectoare pompe duze. Va pot lasa un nr de tel. pe care il am de la ei, nu stiu daca mai este valabil, dar poate va foloseste candva - 0740623432 . Succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate