marian.ilciuc Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Salut, Stie cineva sa existe un drum de legatura intre Arefu si Salatruc? Multumesc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 Da, DC 249 ... L-am parcurs acum cativa ani cautand pe cineva ... 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.ilciuc Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 Multumesc, Vazusem ceva pe open street maps dar parea o poteca nu drum. Poate ii fac o vizita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianhaulica Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 (edited) Pe openstreetmap.org sunt 5 tipuri (grade) de drumuri forestiere (track), 1 - drum ca-n palma, 5 - drum fff prost, aporape inexiztent. Potecile sunt diferit clasificate (path). Ca sa le diferentiezi mai usor, foloseste layerul CycleMap. Aici drumurile forestiere apar albe, ca drumurile normale, dar cu margini punctate in functie de grad, iar potecile ca linie simpla punctata. Pe layerul standard sunt mai greu de diferentiat. PS: Teoretic pot fi marcate si barierele ( se vad daca dai zoom destul de mare), iar drumurile inchise circulatiei publice (dupa bariere de ex) apar rozalii in layerul standard. .... Asta daca cine a trasat drumul le-a marcat corect. PPS: Openstreetmap e o platforma colaborativa. Oricine poate trasa/modifica drumuri/localitati... etc. De regula pt drumurile purin umblate (forestiere sau poteci), sunt sanse sa fie incorecte. Am avut de corectat destul de multe, pe unde am umblat. Inclusiv drum comunal, galben, peste un munte, ... care in realitate era forestier, iar sus in apropiere de pas, nu mai era deloc :( Edited March 22, 2019 by cristianhaulica Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.ilciuc Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 Pare forestier si la explicati apare dirt. Am luat leapsa intre Berzasca si Valea Nerei unde drumul comunal s-a transformat in poteca si eu eram cu un ford focus in mijlocul padurii fara posibilitatea sa ma pot intoarce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts