Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drum Arefu - Salatruc

marian.ilciuc
 Share

Recommended Posts

Pe openstreetmap.org sunt 5 tipuri (grade) de drumuri forestiere (track), 1 - drum ca-n palma, 5 - drum fff prost, aporape inexiztent.

Potecile sunt diferit clasificate (path).

Ca sa le diferentiezi mai usor, foloseste layerul CycleMap. Aici drumurile forestiere apar albe, ca drumurile normale, dar cu margini punctate in functie de grad, iar potecile ca linie simpla punctata. Pe layerul standard sunt mai greu de diferentiat.

PS: Teoretic pot fi marcate si barierele ( se vad daca dai zoom destul de mare), iar drumurile inchise circulatiei publice (dupa bariere de ex) apar rozalii in layerul standard. .... Asta daca cine a trasat drumul le-a marcat corect.

PPS: Openstreetmap e o platforma colaborativa. Oricine poate trasa/modifica drumuri/localitati... etc. De regula pt drumurile purin umblate (forestiere sau poteci), sunt sanse sa fie incorecte. Am avut de corectat destul de multe, pe unde am umblat. Inclusiv drum comunal, galben, peste un munte, ... care in realitate era forestier, iar sus in apropiere de pas, nu mai era deloc :(

Edited by cristianhaulica

Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998

0745-009633

cristianhaulica@yahoo.com

Pare forestier si la explicati apare dirt.

Am luat leapsa intre Berzasca si Valea Nerei unde drumul comunal s-a transformat in poteca si eu eram cu un ford focus in mijlocul padurii fara posibilitatea sa ma pot intoarce

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use