Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme Isuzu

Sorin Pintea

Postări Recomandate

Re: Probleme Isuzu

Sa inteleg ca nu aveti magazine de piese auto prin Arad?

Daca ne dati mai multe detalii despre masina , sau chiar codurile pieselor , pot intreba la un service de 4x4 sau pe la magazine gen Al Padrino , etc. :hi

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai nevoie suna un prieten :h5 . Am eu niste cuplaje dar mai caraie la fortaj ca sunt uzate, in rest le dau ieftin 400 ron/perechea (nu te baga la negocieri ca pierzi :ha: ) Sfatul meu este sa cauti cuplaje manuale ca sunt beeeeton (Aisin ori Superwinch, see https://www.rearendparts.com/product.php?productid=1264)

Releu cred ca gasesti pe la dezmembrari... sau nou pe comanda la Al Padrino(alpadrino.ro) si la fel si bujii incandescente (sfatul meu e sa le iei noi ca nu costa cine stie ce, eu le-am schimbat pe toate 4 pe cca 200 eur)

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Daca ai nevoie suna un prieten :h5 . Am eu niste cuplaje dar mai caraie la fortaj ca sunt uzate, in rest le dau ieftin 400 ron/perechea (nu te baga la negocieri ca pierzi :ha: ) Sfatul meu este sa cauti cuplaje manuale ca sunt beeeeton (Aisin ori Superwinch, see https://www.rearendparts.com/product.php?productid=1264)

Releu cred ca gasesti pe la dezmembrari... sau nou pe comanda la Al Padrino(alpadrino.ro) si la fel si bujii incandescente (sfatul meu e sa le iei noi ca nu costa cine stie ce, eu le-am schimbat pe toate 4 pe cca 200 eur)

Salut Ridere, merci pentru sfat si intentii.

Referitor la cuplaje, asa caraie si ale mele deci nu ma ajuta cu nimic.

Cuplaje manuale,da din alea vreau sa cumpar daca gasesc in Romania sau daca vin repede pe comanda.

Daca ai comandat spune-mi te rog in cat timp au sosit si la cati bani.

merci

Link spre comentariu

Vizitator Alex Pintea

eu nu prea terorizez.......doar insist sami fac masina :ha: miar place sa mearga cuplajul 4x4 ca atunci nu mai raman impolmolit und face cutzu pipi :ha:

Link spre comentariu

Chiar nu te pot ajuta :sr Eu am gasit pe un TrooperII la dezmembrari Aisin originale si abia de l-am convins pe smecher sa le dea :grin: (600 ron perechea dupa o ora de parlamentari). Incearca la Transcarpat poate au ei.

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare