Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inchiriez apartament

Postări Recomandate

In caz ca nu am postat gresit, rog administratorul sa mute topicul unde trebuie.

Datorita faptului ca am decis sa nu ma mai intorc in tara decat ptr eventuale urgente, vizitat parintii si prietenii, am decis sa imi bag la inchiriere apartamentul, fiindca este gol si nici nu ma indur de el sa il vand. Asa dar, apartamentul este cu 2 camere, semidecomandat, in Ploiesti, zona Vest/Baraolt str Erou Arhip Nicolae (ptr cine doreste detalii), etaj 4/4. Apartamentul este mobilat integral, tamplarie PVC inclusiv balconul, gresie si faianta de calitate, usa metalica la intrare, apartament fara probleme, si fiind o scara cu oameni corecti, nu sunt probleme legate de oprirea apei sau alte mizerii. Poze urmeaza sa pun dupa data de 5 aprilie cand voi veni ptr cateva zile in vizita la parinti. Dupa ce am cercetat piata, pretul meu este de 800 ron, dar ptr. membrii acestui forum pretul este 700 ron. Pot fi contactat aici pe forum, pe email teodorescu.florin@ymail.com sau pe telefon (UK) inclusiv Whatsup +447511466597.

Multumesc.

Editat de teodorescu.florin

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare