shpagasinu Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 salutare! ieri, in peco, dupa alimentare, tipul de la pompa mi-a sesizat o problema la clapeta..nu mai face click-ul la inchidere. Am senzatia ca el a tras de ea, sau ceva, ca pana ieri nu avea nicio problema..dar asta este alta discutie Ea se inchide doar cand blochez masina, dar in mers, ramane deschisa! m-am uitat la ea..am zis sa o schimb, dar nu am vazut niciun surub ... are cineva idee cum pot rezolva problema? Land Rover, Discovery 3- 2005, 2.7, 190 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 2, 2019 Partajează Postat Aprilie 2, 2019 Salut, chestia e ultra comuna de aceea s-a si facut kitul cu cod DA1114 care se vinde bine, de exemplu https://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVE...QAAOSwiLdV8FFn , instructiuni aici NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shpagasinu Postat Aprilie 12, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2019 salutare! a durat ceva pana sa sa vina kitul. dar l.am montat, pastrand piesa veche de pe clapeta. cea noua nu voia sa faca click-ul. multumesc mult pentru ajutor! Land Rover, Discovery 3- 2005, 2.7, 190 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 salutare! a durat ceva pana sa sa vina kitul. dar l.am montat, pastrand piesa veche de pe clapeta. cea noua nu voia sa faca click-ul. multumesc mult pentru ajutor! Sa mor io daca am inteles din postarea asta ceva ... adica s-a rezolvat sau nu? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shpagasinu Postat Aprilie 15, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 s-a rezolvat! reformulez: kitul vine cu doua piese din care una se monteaza pe clapeta de la combustibil! Eu am pastrat piesa veche de pe clapeta (inlocuind doar cealalta parte a kitului montat in caroserie).. deoarece cea din kitul nou nu facea click. e ok acum? Land Rover, Discovery 3- 2005, 2.7, 190 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate