Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

info Disco 2 td5 Tuning

dragoslav

Postări Recomandate

Salut, daca era de la switch nu mai mergea cum trebuie, poate deloc, pot fi multe cauze trebuie neaparat vazut codul, mai sunt testere multimarca de calitate care pot citi coduri daca au D2 in meniu, se pare ca este un baiat la Botosani care nu-i departe, poate te ajuta https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/39130-posesori-de-tester-lr-dispusi-sa-ajute . Bafta
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare.

Am făcut test cu un tester multimarcă și am găsit câteva erori:

- debitmetrul defect și am luat unul nou VDO;

- defect comunicare can bus la cutie - nu am identificat problema;

- defect la senzor poziție spate - nu am identificat problema, dar mașina nu mai are perne de aer... ;

Cu testerul nu am scăpat de M și S, dar s-au stins singure peste noapte și cutia merge din nou OK.

- mașina încă tremură și am comandat 2 tampoane motor de la Britpart;

- am comandat 2 telescoape față KYB și pivoți față SKF și MOOG... sper să țină!

Link spre comentariu

Tampoanele de Britpart mai bine nu le pui ca platesti manopera degeaba, o sa tina cateva luni maxim. Daca poti trimite-le inapoi si plateste diferenta pe originale
  • Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Salutare.

Broasca de la șofer o pot încuia doar cu cheia. Închidere centralizată funcționează pt toate celelalte portiere, dar nu reușește să încuie portiera șoferului. Soluții?

Trebuie schimbată broasca?

Tampoanele le-am comandat din Anglia, că LandAtelier nu le avea pe stoc și dura cam 3 săptămâni să le aducă... Nu știu dacă le pot trimite înapoi.

Editat de brada
Link spre comentariu

Da, pt inchiderea usii soferului trebuie schimbat actuatorul

Link spre comentariu

Salutare. Mai am de schimbat oringurile și șaibele de la injectoare. Dar la Suceava nu am găsit presa potrivită.

Este cineva pe lângă SV să aibă presa respectivă? Poate Botoșani, Bacău, Iași?

Mă puteți ajuta cu un nr de tel?

Merci

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cum pot fi scoase injectoarele pentru a schimba șaibele? La un service non marcă.

Mecanicii au dat jos capacul la culbutori și s-au oprit pt că nu au cum scoate injectoarele, nu au presa specială pt injectoarele astea.

Link spre comentariu

Cu orice improvizatie cu care poti agata mijlocul si sa functioneze ca o parghie, unii folosesc cheie imbus mare din aia la 90 grade, altii jumatate de cleste de tevi, vezi aici

sau minut 4.30 aici
am vazut mai demult unul care a folosit un cosoi din asta https://www.omulpamantului.ro/?p=2222 , eu zic sa cauti niste mecanici inventivi ca astia clar nu au mai lucrat cu pumpe duze, cineva care a reparat motoare PD de VW care sunt foarte asemenatoare Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Salutare și La mulți ani!

Poți face o scula, pentru a scoate injectoarele, dintr o cheie inelara dreapta de dimensiunea corpului injectorului, căreia ii tai o bucata din inel, apoi o îndoi astfel încât sa ți permită sa faci o pârghie sigura, astfel încât sa nu deteriorezi nici injectorului nici altceva prin zona.

Apoi ai "MARE GRIJA"!!!!! sa nu cureți sau sa dai voie sa curețe injectorul în "vârful" partea cu găurile de pulverizare. Curățarea trebuie sa se facă foarte delicat cu o soluție antigudron și cu un burete de vase uzat, astfel încât partea abraziva a buretelui sa fie mai fina decât când este nou. Dacă tragi la perie sau acționezi mai agresiv asupra acelei zone, riscul sa infunzi nozzel urile este de 99% și s a terminat cu injectorul, nu îl repara nimeni în Romania sau prin preajma României, trebuie sa le trimiți în Anglia la reparat. Eu am pățit o și am avut noroc ca o firma din București a reușit sa mi le curețe.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare