akagagu Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 (editat) Salut dragi vitaristi. Ma numesc Dragos si sunt din Iasi. Din toamna anului 2018 am o Vitara 1.6 16V achizitionata intr-o stare deplorabila( statuse in curtea omului vro 2 ani) .peripetiile s-au tinut lant de o aduce din Vrancea la Iasi- prin Bacau mi-a sarit acoperisul in mers ..... directia era varza , fara geamul de la hardtrop tot asa... Ajuns acasa la miezul noptii in ziua urmatoare la ora 5 dimineata da-i o inspectie mai detaliata la utilaj, toate bune si frumoase. dupa serviciu am inceput sa o desfac, da-i cu polizorul, dai cu cheia in doua zile era cheala ... Dupa o inventariere a gaurilor din tabla a, inceput nebunia cu achizitia de tabla si suruburi si de la ora 18 pana la 23 in fiecare zi pret de 2 luni in fiecare seara dupa program dai cu carpeala( vro 3 kg de suruburi si vro 6 m paratti de tabla de 3mm am reusit sa o aduc la lumina. Dupa doua sedinte de tractiuni cu vro 5 prieteni sa o rasturnam pe ambele parti am inceput antifonarea ... lucru ce a durat ceva timp -4 straturi de antifon date temeinic . La vopsire a fost cam dificil , intreband in stanga si in dreapta cat ajunge sa o vopsesc m-am linistit si am achizitionat un compresor, pistol , furtune si vopsea... grea alegere sa fie cu lac /fara cu intaritor 1k-2k alea alea , am gasit la Policolor vopsea super ok. Dupa vro saptamana de slefuit la ea am intrat la cuptor- intr-o hala a unui prieten bineinteles cu conditia sa nu-i fac peretii verzi . Intr-o dupa-masa pana in noapte am reusit sa o vopsesc in regim propriu- datorita faptului ca e prima data cand vopsesc capital singur o masina zic ca a iesit destul de bine. Dupa o uscare la cuptor( vro 3 aeroterme industriale imprumutate- uitasem sa va zic hala nu avea curent electric deci da-i si cu un generator pe benzina da-i cu canistrele .. Dupa vopsire am inceput sa o echipez la interior , asta lipseste, asta cum o venii , dai cu netul dai cu presupusul , a mai durat ceva pana am reusit sa o termin. Dupa o vizita la mecanic si schimbat amortuzoare, tobe, pivoti, franele, tot felul de nebunii Acum mai am de pus troliul si sa o mai inalt nitel. Cam asa este povestea de inceput al utilajului... pe masura ce voi mai face ceva va anunt. Dragos Editat Aprilie 5, 2019 de akagagu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate