Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scurgere ulei motor BMW M51 diesel la Range Rover P38

alexandru0001

Postări Recomandate

Bună ziua tuturor dacă cineva a experimentat probleme la motorul BMW care se află pe RR P38, cum ar fi scurgeri masive de ulei mai ales cand masina se află inclinată catre partea din față rog sa lasați căteva randuri despre simptome, reparații efectuate, posibile defectiuni, garnituri schimbate ca nu stiu de unde sa ma apuc dat fiin faptul ca balteste uleiul peste tot! Multumesc anticipat!

RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu rabdare cureti motorul acasa cu dregesant si apa calda ; fara rabdare mergi la spalatorie si negociaza degresarea si spalarea motoruului.

Mergi o zi, doua ,trei ...sapte(cat e nevoie) si apoi inspectezi toate imbinarile.Unde curge ..trebuie garnitura.

Am in curte un englez si un american

:F

Link spre comentariu

Verifica conductele care duc la radiatorul de ulei al motorului precum si teava in care intra joja de ulei: ai acolo niste oring-uri care au prostul obicei sa cedeze destul de des!

La fel, spala si degreseaza radiatorul de ulei... sa nu cumva sa fie fisurat!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Multumesc pentru pareri, in principiu am identificat, este simering-ul de la arborele cotit, problema este ca intre timp mi-a crapat radiatorul de racire motor!

RANGE ROVER P38 Vogue 2.5 diesel 2001
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare