Dragoshms Postat Aprilie 10, 2019 Partajează Postat Aprilie 10, 2019 Salutare băieți, vin si eu cu 2 probleme 1. Pierdere ulei la o palmă distanta de busonul de ulei 2. Am vrut sa cuplez 4x4 si la viraje se aude un carait Orice parere este binevenită ,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiJack Postat Aprilie 10, 2019 Partajează Postat Aprilie 10, 2019 Salutare, din câte știu GV are 4x4 permanent. ...Poate ai vrut sa blochezi diferentialul. ....si atunci da ,e normal sa auzi un carait în viraje .Cu diferentialul blocat mergi doar pe distante relativ scurte și fără a braca rotile. Se pot rupe planetarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragoshms Postat Aprilie 10, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2019 Era pe 2H si am.vrut Sa mut pe 4H si nu cred ca este 4x4 permanent 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragoshms Postat Aprilie 10, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2019 Este vorba de grand vitara 2.0 2001 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianEmac Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 @Dragoshms ai MRL - uri??! vezi să nu fie ceva probleme la ele sau să le fi uitat în poziția free. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 (editat) Este vorba de grand vitara 2.0 2001 Ar fi bine sa lamurim asta mai intai. - GV 1 prima generatie, ca cea din poza mea 1999-2005 sau - GV 2 a doua generatie 2005 -> ? GV1 are 4x4 nepermanent. Il cuplezi doar pe teren cu aderenta scazuta, altfel strici transmisia. Daca ai facuto pe asfalt, posibil sa fi cedat ceva. Daca erai offroad, nu ar trebui sa se auda sunete ciudate. Deschide geamurile si asculta de unde se aude caraitul. Fata/Spate, St/Dr.... Mijloc sub masina.... Cam pe acolo sunt componentele care ar putea face zgomot. Zici ca la viraje... as suspecta partea din fata. Ai MRL-uri puse la roti? (default masina nu are). Ar putea sa fi cedat unul. Mai e in diferentialul fata un cuplaj vacuumatic. Ai un compresor sub bara din fata care-l actioneaza, (daca nu face presiune, nu sta aprins 4x4 in bord). Posibil sa scape presiune, sau sa se fi stricat cuplajul in diferential. Editat Aprilie 11, 2019 de cristianhaulica 1 Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Aprilie 11, 2019 Partajează Postat Aprilie 11, 2019 In afara de noroi si zapada( teren lunecos) nu se bracheaza maxim. Pe asfalt nu se cupleaza 4x4. Excpeptie fac situatiile in care asfaltul este acoperit cu zapada pe toata lungima sa. Daca alterneaza asfalt cu zapada si aslfalt fara zapada., nu se foloseste 4x4. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate