Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

G.V. 2.0 Td

Postări Recomandate

20190330_082251.thumb.jpg.1b60a9e592565ce1b8184bcfbed5647d.jpg Salutare.

În urma cu cateva luni am luat achiziționat o Grand Vitara renunțând la Patrol. Am renuntat la Patrol din cauza taxelor , iar acum incerc sa scot cât mai mult din această masina.

După ce am schimbat distribuția, uleiuri, lichide si am 20190407_155455.thumb.jpg.f17e44ed84e888eb1d4891329396fab9.jpg montat un suspension lift, vreau sa măresc putin puterea motorului . M-am gadit la o resoftare. Motorul este 2.0 td, 16v , cod rhw.

Din cate am inteles ar merge până în jurul a 135 cp fata de 109 cat are acum. Doresc o părere, impresie, de la cineva care sa fi facut acest lucru, la acest tip de motor, sau sugestii. Multumesc.

Postez si o poza cu noul utilaj

• Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@sorin_b : salutare Sorin! s-o stăpânești sănătos arată foarte bine. și eu tot diesel am, tot motorul de Peugeot, 109cp, dar cel de 8 valve, cod RHZ! dacă reușești ceva cu resoftarea, să mă anunți, te rog mult. vreau să aflu ce presupune exact și dacă există și ceva dezavantaje. până una alta, voiam să te întreb ce ulei i-ai pus acum când i-ai făcut schimburile, mă interesează mai precis ce cantități au intat în diferențiale și în cutii. mulțumesc mult, să trăiești!
Link spre comentariu

Salut Cristian.

Am mers pe Liqui Moly. Cantitățile nu le mai stiu exact ptr ca s-a lucrat într-o săptămână atat la distributie, lichide cât și suspensie. Dacă te ajută atasez o poza din cartea tehnică cu cantitățile recomandate de producator 20190412_151559.thumb.jpg.cf7b82afca6d19df4665d39f15ba1460.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

aceleași recomandări de vâscozitate și tip de ulei folosit sunt în cartea tehnică și ptr codul meu de motor, RHZ?!? bănuiesc cu nu e mare diferență între ele, singura pe care o știu eu este cea legată de numărul de valve, eu am 8 la RHZ iar motorul tău are 16 valve la RHW. dacă găsești ceva în manual specific ptr RHZ, te rog să-mi trimiți când ai timp.

Mulțumesc tare mult încă o dată! să trăiești!

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salut.

Kitul e produs de o firmă din Polonia specializată pe Vitara și Grand Vitara 1 . Modifica cam tot ce se poate modifica la aceste masini.

O găsești pe net la adresa radzikone.pl

Expediaza piesele prin colet și în România.

Trimiți un e-mail cu ce doresti si-ti raspund prompt. Eu am conversat cu ei în engleză.

Și eu am aceeași motorizare ca si a ta.

Link spre comentariu

salut sorin, sunt nou pe forum si nu ma prea pricep,scz pt eventualele greseli... am un gv 2004, motor 2.0 td (hdi) 4 usi

as vrea sa te intreb daca e compatibil kitul de ridicare p care l ai montat tu, si de unde il pot achizitiona. multumesc

GV1: 1998- 2005. In 2003 a aparut facelift. Mecanic sunt la fel atat inainte cat si dupa 2003 si dupa. Aceleasi punti, aceleasi suspensii. Asadar se potriveste kitul.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Te obișnuiești foarte repede fara bara stabilizatoare. Aproape ca nu e nici o diferenta. Probabil se va simți pe masura ce se va uza suspensia. Editat de Astral
E suficient un singur i ...
Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
Salut.

Kitul e produs de o firmă din Polonia specializată pe Vitara și Grand Vitara 1 . Modifica cam tot ce se poate modifica la aceste masini.

O găsești pe net la adresa radzikone.pl

Expediaza piesele prin colet și în România.

Trimiți un e-mail cu ce doresti si-ti raspund prompt. Eu am conversat cu ei în engleză.

Și eu am aceeași motorizare ca si a ta.

Salut, tu ai montat kitul radzikone pe masina ta? M-am uitat la niste videoclipuri si arata foarte fain pe GV acum nu stiu cum se comporta pe teren si asfalt, de aia te-am intrebat. Mersi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare