teodorescu.florin Postat Aprilie 12, 2019 Partajează Postat Aprilie 12, 2019 (editat) Asa cum spune si titlul anuntului, am de vanzare un set de 4 jante tabla intoarse 5x114.3, ET mic, J9, gaura centrala 72 mm cu anvelope A/T Toyo Open Country (MADE IN JAPAN) in stare buna (fara vulcanizari de niciun fel,galme, taieturi) cu profil ramas de aproximativ 5-6 mm. Rotile le-am avut puse pe vechiul meu XJ din 98. Astfel de jante se potrivesc si pe Pajero Pinin, Terrios 1, Freelander, Dacia Duster, X Trail, posibil si la alte modele. Pret 1200 ron intregul set de jante + anvelope. Pot fi contactat aici pe forum, pe email teodorescu.florin@ymail.com sau pe telefon (UK) inclusiv Whatsup +447511466597. Multumesc. Editat Aprilie 24, 2019 de teodorescu.florin Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Aprilie 14, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2019 Se pare ca doresc sa le vand cam scump. Deoarece cred ca este pacat de ele sa ramana nemontate pe masina, scad pretul la 1000 ron intregul set de 4 jante cu anvelope. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Aprilie 24, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Hai cu 900 intreg setul, nu am de gand sa le las mai jos. Chiar nu doreste nimeni sa isi schimbe aspectul la masina cu un set de jante intoarse? In afara de setul meu, cumparatorul ar trebui sa isi cumpere un set de 4 inele de centrare de la 71.7 mm pana la cat are nevoie...set care este ieftin. Jantele vor schimba si confortul la volan, fiind mai iesite de sub caroserie, masina va fi mai stabila in viraje. Atasez mai jos cateva poze semnificative, culese de pe net: Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Mai 4, 2019 Partajează Postat Mai 4, 2019 (editat) Sfatul meu : cand mai vii in tara cu masina,ia-le cu tine. In UK sunt la mare cautare si nu sunt ieftine de loc astea cu ET mic. Acolo ai sanse mult mai mari sa le vinzi decat aici. In tara cei ce vor jante de tabla intoarse,prefera sa le cumpere cu 100 lei bucata,sa le intoarca,grunduiasca si vopseasca cu inca o suta ron,iar apoi sa isi cumpere anvelopele SH sau resapate...per total ies mai scump,dar banii ii investesc in timp si au siguranta ca au facut treaba cu mana lor. Editat Mai 4, 2019 de filip2010 Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 (editat) Salut, poti sa-mi spui ce DOT au anvelopele? M-am uitat pe poze dat nu am vazut. Ar fi cazul sa-mi schimb gumele mele la a mea GV, si prima data trebuie sa verific daca se incadreaza cu jantele astea. Ca imi da un plus de 6.6% pe un calculator... Ms Editat Mai 5, 2019 de Nmoxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Mai 5, 2019 Partajează Postat Mai 5, 2019 Mai sunt valabile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Mai 5, 2019 Autor Partajează Postat Mai 5, 2019 Salut, poti sa-mi spui ce DOT au anvelopele? M-am uitat pe poze dat nu am vazut. Ar fi cazul sa-mi schimb gumele mele la a mea GV, si prima data trebuie sa verific daca se incadreaza cu jantele astea. Ca imi da un plus de 6.6% pe un calculator... Ms Din cate am verificat ,la Suzuki Grand Vitara ai 5x114,3 si gaura centrala 60.1 mm,deci ti-ar trebui inel de centrare de la 60.1 la 71.5 cat au jantele. Infoarmatia e luata de aici : https://www.wheel-size.com/size/suzuki/grand-vitara/ Anvelopele sunt Made in Japan si DOT-ul este scris sub alta forma sau poate nu l-am gasit eu. Ce pot eu spune este ca masina am cumparat-o in 2013,avand setul de anvelope nou,iar vanzatorul mi-a dat actele masinii si multe alte acte,inclusiv factura anvelopelor...deci cauciucurile au o vechime de 6 maxim 7 ani. In prezent ele nu prezinta galme,crapaturi,nu au fost niciodata vulcanizate. Daca ai posibilitatea sa trimiti pe cineva sa le inspecteze,iti dau in privat adresa si nr. de telefon al tatalui meu,fiindca eu nu te pot ajuta,nefiind in tara. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Mai 5, 2019 Autor Partajează Postat Mai 5, 2019 Mai sunt valabile In lipsa punctuatiei,presupun ca este o intrebare si nu o afirmatie...in cazul acesta raspund ca da,rotile sunt inca disponibile. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Mai 5, 2019 Autor Partajează Postat Mai 5, 2019 Sfatul meu : cand mai vii in tara cu masina,ia-le cu tine. In UK sunt la mare cautare si nu sunt ieftine de loc astea cu ET mic. Acolo ai sanse mult mai mari sa le vinzi decat aici. In tara cei ce vor jante de tabla intoarse,prefera sa le cumpere cu 100 lei bucata,sa le intoarca,grunduiasca si vopseasca cu inca o suta ron,iar apoi sa isi cumpere anvelopele SH sau resapate...per total ies mai scump,dar banii ii investesc in timp si au siguranta ca au facut treaba cu mana lor. Aducerea lor aici am luat-o in considerare inca de la inceput. In principiu sunt multe companii ce aduc colete door-to-door Romania-UK.Am cost relativ OK nefiind marfa perisabila sau sensibila si am un pret de 0.5 - 0.75 lire per kilogram,mai ieftin decat un colet/cutie. Am zis sa mai astept nitel,poate le voi vinde sa nu ma mai complic cu adusul lor.In caz contrar,o sa mi le aduc aici si poate schimb Roverul sotiei cu un Freelander. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Mai 10, 2019 Autor Partajează Postat Mai 10, 2019 Rotile vor fi disponibile pentru vanzare pana vineri 31 mai 2019. Daca nu isi gasesc pana atunci proprietar nou, le scot de la vanzare si mi le aduc in UK. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Salut. Am tot incercat sa te contactez,dar fara rezultat ... am un posibil client pentru tine. Contacteaza-ma te rog ca sa il trimit pe respectivul sa arunce un ochi la rotile tale. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Mai 20, 2019 Autor Partajează Postat Mai 20, 2019 Am decis sa imi aduc rotile in UK,drept urmare doresc inchiderea acestui topic. Multumesc :cl :tk Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate