bejanconstantin Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 buna ziua, am un discovery 3 din 2008 si la un moment dat nu mai puteam accelera, practic mi s-a taiat gazul, mergea cu 20km/h si mi-a aparut in bord mesajul: ENGINE SYSTEM FAULT. am facut o diagnoza si mecanicul spune ca a aparut eroarea "P0490 Control for exhaust-gas recirculation mixture flap malfunction". a resetat eroarea, a mai mers 1 zi dupa care am fost nevoit sa reseteze din nou pentru a ajunge acasa. mecanicul spune ca ar trebui schimbate cele 2 EGR. ati mai intalnit o situatie asemanatoare? ar trebui sa cumpar EGR noi, second din dezmembrari sau s-ar putea curata cele vechi? va sunt recunoscator pentru un sfat. Sunt din Iasi. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 14, 2019 Partajează Postat Aprilie 14, 2019 (editat) Acum ar trebui sa ghicim care din cele 3 motorizari posibile o are ca toate au EGR in rest sunt total diferite :uameni Editat Aprilie 14, 2019 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 15, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2019 buna dimineata ,imi cer scuze pentru informatiile incomplete LA/S4AA2F/DISCOVERY 3, seria sasiu SALLAAA648A488997, numarul de omologare ACLB113412C72E4/2008 motor TDV6, 2,7L DIESEL va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 In cazul asta schimba mecanicul pt ca si din cod reiese ca problema e cu managementul EGR nu cu valvele in sine si unul care se pricepe trebuie sa mai faca teste live ca sa gaseasca din ce cauza, asta e din cartea tehnica NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bb1 Postat Aprilie 15, 2019 Partajează Postat Aprilie 15, 2019 (editat) Curata senzorul MAF (si contactele), eu asa am rezolvat. Editat Aprilie 15, 2019 de Bb1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Aprilie 16, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2019 va multumesc, va tin la curent cu evolutia reparatiilor spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate