Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

eroare P0490 discovery 3

bejanconstantin

Postări Recomandate

buna ziua,

am un discovery 3 din 2008 si la un moment dat nu mai puteam accelera, practic mi s-a taiat gazul, mergea cu 20km/h si mi-a aparut in bord mesajul: ENGINE SYSTEM FAULT.

am facut o diagnoza si mecanicul spune ca a aparut eroarea "P0490 Control for exhaust-gas recirculation mixture flap malfunction". a resetat eroarea, a mai mers 1 zi dupa care am fost nevoit sa reseteze din nou pentru a ajunge acasa.

mecanicul spune ca ar trebui schimbate cele 2 EGR.

ati mai intalnit o situatie asemanatoare?

ar trebui sa cumpar EGR noi, second din dezmembrari sau s-ar putea curata cele vechi?

va sunt recunoscator pentru un sfat. Sunt din Iasi.

multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum ar trebui sa ghicim care din cele 3 motorizari posibile o are ca toate au EGR in rest sunt total diferite :uameni Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

In cazul asta schimba mecanicul pt ca si din cod reiese ca problema e cu managementul EGR nu cu valvele in sine si unul care se pricepe trebuie sa mai faca teste live ca sa gaseasca din ce cauza, asta e din cartea tehnica

d5d94004b6e4b9326e14f9a734275f1e.thumb.jpg.e78c2fee7e2fe68a0985bf7b80e9e2cf.jpg

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare