Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme inchidere centralizata D2

acristi

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am si eu o problema cu inchiderea centralizata al unui Disco 2 Td5 facelift 2002 si intrebam daca s-a mai intalnit cineva cu ceva similar si eventual niste idei legat de unde ar trebui sapat.

Problema se manifesta astfel:

1. Cu telecomanda de pe cheia masinii se pot inchide/deschide toate usile cu exceptia usii soferului; alarma se armeaza/dezarmeaza;
  2. Din butonul de inchidere centralizata de pe bord, se inchid toate usile, inclusiv usa soferului; de deschis se deschid toate, cu exceptia usii soferului;
  3. Cu cheia in iala, se inchid / deschid toate usile (inclusiv usa soferului); se armeaza alarma, dar nu se dezarmeaza (asta parca am vazut ca este o optiune de configurare)

Alte informatii contextuale:

1. Proprietarul anterior afirma ca inchiderea deschiderea din cheie a usii soferului mergea in 80% din cazuri; eu nu pot sa confirm acest procentaj, la mine nu merge;
  2. Proprietarul anterior a schimbat doua iale cu unele second; simptomele parea ca se amelioreaza, dar se agravau in timp
  3. Masina are un led de alerta imobilizator in plus (montant intr-unul din blancurile de pe bord) de care nici proprietarul anterior nu stia nimic (credea ca e din fabrica)

Multumesc,

Cristi

LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
Broasca de disco 2 are doua motorase, unul normal de inchis/deschis, si al doilea de superlock care doar inchide. Cu Nanocom poti configura si testa fiecare motoras in parte. Motorasele se uzeaza si nu pot fi schimbate sau curatate. Decat o broasca second cu 200 lei mai bine una noua din Anglia cu 95 lire.
If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu

Salut.

Da, pana nu schimbi actuatorul cu unul nou e greu de presupus altceva... poate fi si ceva contact imperfect dar sa te apuci sa cauti asa ceva pana nu e 100% clar ca actuatorul e bun e complet ineficient si nici nu e usor asa ca pune unul nou si daca mai face figuri si dupa aia atunci mai vorbim.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Salutari,

Ca sa inchidem discutia aici, simptomele au disparut dupa schimbarea actuatorului cu unul nou.

Multumesc,

Cristi

LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare