alexandru.bilan Posted April 15, 2019 Share Posted April 15, 2019 Salutare si bine v-am regasit. Am nevoie de un pic de ajutor de la voi, si anume, la mine la Galloper (2.5 TDi :) ), motor D4BH furtunele de vacuum de sub capota sunt vraiste, legate la intamplare. Evident, utilajul nu coopereaza in aceste conditii si refuza sa traga ca un magar inacapatanat. Va rog frumos, puteti fotografia la voi sub capote traseele de vacuum, in special la cele trei electrovalve de langa intercooler, dar si la cea de pe contraaripa si cea de pe firewall? Cat mai multe poze, iar daca stiti cumva si ce face fiecare/unde duc furtunetele.... ar fi genial! Va multumesc frumos! Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretender Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Da-mi Pe PM un nr de telefon si iti pozez eu. Sa ti le pot trimite pe whatsapp sa le ai repede. Apoi cand am timp le pot urca pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandru.bilan Posted April 16, 2019 Author Share Posted April 16, 2019 acum trimit.. Daca imi iese, fac si un PDF cu intructiuni pentru asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Ai reusit sa o descurci? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandru.bilan Posted August 12, 2019 Author Share Posted August 12, 2019 Salutare!. Da, multumita tie am legat-o la loc exact cum trebuie. Scoate nitel fum acum, de la EGR, dar e in regula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misi4you Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Cred ca și eu am aceeași problema la galloper cu vacuumul, dacă ma poate descurca și pe mine cineva, și încă una, nu trage motorul și nu se treaza mai mult de 3200, ce ar trebuii sa verific, app, pe retur nu scoate decât foarte putina motorina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wandam_92 Posted September 14, 2021 Share Posted September 14, 2021 Salutare.am si eu aceeasi problema cu furtunasele de vacuum,era bine sa fi pus pozele si pe forum penteu alti necajiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
eql Posted February 1 Share Posted February 1 Salutare. Si la mine sunt furtunase neconectate. Daca poate cineva sa puna poze sau o schema cu traseele ar fi de mare ajutor. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts