Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Amortizoare B2500

minion
 Share

Recommended Posts

Salutare,vreau sa schimb amortizoarele fata+spate de la b2500-an 2002,aveti cumva idee de care trebuie sa iau,si m-ar interesa daca as gasii unele ceva mai lungi,care sa permita o flexare mai buna.

DAca le iei mai lungi,vor atinge limita de jos mai repede.De dilema asta m-am lovit si eu cand cautam pt Frontera,amortizoarele standard cel putin au o cursa fixa-nu mai retin exact cat,sa zicem 30 cm.Daca puneam un amortizor cu 10 cm mai lung,de exemplu,nu obtineam o flexare mai buna,pt ca limita celor 30 cm se ridica cu 10cm,iar caroseria si sasiul ramaneau tot acolo,si amortizorul nu mai statea la jumatea cursei,cum ar fi trebuit,ci cu 10 cm.ma jos.In jos ai mai fi avut 5 cm cursa,iar in sus 25...Asta la amortizoare standard,repet,or fi si altfel cu o cursa mai mare,ce am probat eu aveau cam aceiasi cursa,diferea doar inaltimea.Nu stiu daca m-am facut inteles,poate explica cineva mai bine.
  • Like 1
0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com

Logic asa este,insa zic ca daca tot trebuie sa le schimb sa fie ceva mai tari macar,sau eventual cred ca ii pot monta flanse ceva sa o inalt putin pentru ca i-am montat in trecut anvelope 285.85.16 si in flexari cam atinge...

Asta e altceva,atinge pt.ca sunt gumele mari,nu amortizoarele scurte.O alta solutie ar fi ridicarea caroseriei de pe sasiu si amortizore mai lungi..Daca o ridici prea mult,s-ar putea sa umbli si pe la cardane sau macar la suportul acestora.

Daca insa doar "cam atinge in flexari",eu zic sa o lasi asa,sau sa treci la ceva mai mic gen 285 75 16.

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use