Patrolk260 Postat Aprilie 16, 2019 Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Buna seara! Am observat faptul că, în momentul în care intru intr o curbă la dreapta, la 50 60 km/h, volanul începe efectiv sa imi joace în mână. Face stanga dreapta stanga dreapta si începe sa faca un balans, dar pe roțile din față, puntea fata. Mai nou, cand virez si in curba la stanga.Ca si cum roțile plus volanul virează în scurt stanga dreapta si atunci trebuie să incetinesc, sa opresc masina din " clatinat". Mentionez faptul că există o scurgere la caseta de directie. Aveti vreo idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Problema poate exista din pricina mai multor factori: - capete bara conexiune, capete bara directie, amortizor directie, caseta, semicaseta, rulmentii-pivot, ba chiar si rulmentii rotii ar trebui verificate. Costurile nu sunt exagerate ... ;) Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolk260 Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Multumesc! In general la articulatii ma gândeam si eu. Multumesc pentru raspuns si timpul acordat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate