DeanML Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Salut! Am achizitionat un L200 2006 si inca astept sa imi fie livrat. Prin filmuletul pe care l-am primit de la dealer, am vazut in compartimentul motor un fir rosu,care nu cunosc unde duce, si o cutiuta pe care, la alte modele, nu am mai vazut-o. Am atasat niste poze in care se pot vedea. Duce oare firul acela la modulul de ABS? Cutiuta este ceva sistem de alarma aftermarket? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 (edited) Probabil luata din Germania, pe acolo extrem de multe au acele circuite de alungat dihorii. In esenta un generator de ultrasunete din pacate de multe ori cu eficienta redusa. S`ar putea sa mai ai si ceva circuite de inalta tensiune, gen " pastor electric" pentru a`i "lamuri" pe dihori sa nu roada cable sau furtune cum a patit si baiatul meu cel mic la un Lexus. Sint in general fire rosii izolate si niste placute metalica prinse cam pe unde intra dihorii sau unde pot umbla si roade ceva. Nu`s periculoase, au contact de siguranta la capota. Edited April 20, 2019 by Ion_Bumbu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeanML Posted April 20, 2019 Author Share Posted April 20, 2019 Probabil luata din Germania, pe acolo extrem de multe au acele circuite de alungat dihorii. In esenta un generator de ultrasunete din pacate de multe ori cu eficienta redusa. S`ar putea sa mai ai si ceva circuite de inalta tensiune, gen " pastor electric" pentru a`i "lamuri" pe dihori sa nu roada cable sau furtune cum a patit si baiatul meu cel mic la un Lexus. Sint in general fire rosii izolate si niste placute metalica prinse cam pe unde intra dihorii sau unde pot umbla si roade ceva. Nu`s periculoase, au contact de siguranta la capota. Cred ca aveti dreptate. Cutiuta e foarte asemanatoare cu cea din poza pe care am atasat-o acum. Ma tem insa sa nu fie vreun fir intrerupt, iar acel cablu rosu sa fie ceva provizoriu. Multumesc pentru raspuns! Mi-am luat de o grija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts