Werner Radej Postat Aprilie 26, 2019 Partajează Postat Aprilie 26, 2019 Salutare! In primul rand Sarbatori Pascale fericite tuturor membrilor! Intrebarea mea acum: Face sens , la un Mitsubishi Pajero 3.2 din 2003, 230.000 km, sa schimb volanta cu masa dubla cu un kit conversie volanta simpla? A mai facut cineva sa ceva si care sunt avantajele si dezavantajele? Am mici vibratii la ralanti, mecanicul spune ca sunt simptomele unei volante pe duca. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Esperache Postat Iunie 7, 2019 Partajează Postat Iunie 7, 2019 Salut ! Eu am facut o asemenea conversie de aproximativ 2-3 ani; avantajele sunt pretul, mult mai mic fata de kit-ul cu masa dubla si durata de viata (volanta nu se mai schimba niciodata) iar dezavantajul este ca vibratiile motorului se vor simti mult mai tare. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Werner Radej Postat Iunie 14, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate