Grigorasm Postat Aprilie 27, 2019 Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Salut. Am o problema cu deschiderea portbagajului la un freelander din 2005. Cand actionez butonul coboara geamul dar usa este blocata. Stie cineva care este problema si realmente cum se rezolva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jonika Postat Aprilie 27, 2019 Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Si la mine am aceias problema la un freelander din 2001, se aude cum se actioneaza broasca la usa dar nici geamul nu coboara si nici usa nu se deschide.Are cineva vreo solutie macar cum sa deschid usa ca probabil broasca la usa s-a defectat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorasm Postat Aprilie 27, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Eu am rezolvat problema in 20 min. Am scos pe dinauntru fata de la usa de la portbagaj , am desfacut capitonajul acela antifonic si am gasit o mufa galbena slabita nu facea contact. Am pus o la loc si nerge . Eu am obiceiul sa trantesc usa si cred ca a sarit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jonika Postat Aprilie 27, 2019 Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Cum ai reusit sa scoti fata de la usa ca este prinsă pe margini cu șuruburi si nu se pot desface doar cu usa deschisă? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorasm Postat Aprilie 27, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2019 Am reusit cu o surubelnita cu tija subtire si scurta infipta intr o cheie cu crichet . Se poate desface are 3 sau 4 suruburi . Intradevar cheia era rezemata pe podeaua portbagajului dar se poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jonika Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Salut ms de sfat am reusit sa o desfac si era desfăcut mecanismul ce acționează încuietoarea la usa de motoras Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorasm Postat Mai 2, 2019 Autor Partajează Postat Mai 2, 2019 Cu placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate