ursuletz_82 Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Domnilor am o intrebare catre d voastra. Am sch.anvelopele la MK3 ul din dotare si prevenit am fost dar incapatanat cum sunt n am renuntat......inlocuind anv.de 16 cu cele de 18 orig.Pajero anv.Pirelli Scorpion la dimens .285/55/18. Si intrebarea este.........care care este defectul acestor anvelope incat produc asemenea zgomot? Sunt vechi...DOT 2015.....latimea lor??. Daca le inlocuuesc cu altele noi zgomotul va disparea? Repet zgomotul apare din cauza anvelopelor. Si vechiul propietar imi spunea ca nu le foloseste pe acestea deoarece fac zgomot. O seara placuta! In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Am acelasi rahat de anvelope dar sunt de iarna marime 265/60/18,dot 2017,super zgomotoase. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 N-are legatura cu vechimea ... Eu am din 1995, dar pe 16 si nu fac niciun zgomot ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Mai 8, 2019 Autor Partajează Postat Mai 8, 2019 Am descoperit...cica uzura neuniforma duce la acest fenomen. Zgomot anvelope. Se recomanda inlocuirea lor. Si intradevar unu este uzat mai tare pe ext.celalalt pe suprafata de rulare asemeni literei U. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate