Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie Grand Vitara 3d 2007>

Postări Recomandate

Salutare, de ceva timp ma gandesc sa achizitionez un Grand Vitara in 3 usi, cu motorizare de 1,6VVT(2007>). Masina va fi folosita preponderent in oras cu putine iesiri la drum lung. Este prima mea masina(sunt student), deci versiunea in 3 usi cu motor de 1,6 imi va satisface nevoile. Desi am citit unele opinii cum ca acest motor nu ar fi foarte eficient.

Ma intereseaza consumul si fiabilitatea masinii, este motorul de 1.6 benzina suficient de puternic pentru caroseria de 1.4tone? Care este consumul real in oras si la drum lung?

-pe acest model mai e si motorul de 1.9 DDIS, este un motor fiabil?

-bugetul meu este de maxim 6500E

multumesc :D

Editat de silvian01
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu vrei sa iei fata unui logan 1.4 la semafor, este o masina foarte buna insa pentru ceea ce ai tu nevoie nu vad rostul unui 4x4 autentic. In oras sigur iti va lua 15% si la drum lung nu scade sub 7 in gol. Motorul de 1.6 este suficient pentru oras si drum usor insa la coclauri vei avea nevoie de potentul 2.0. Dieselul Suzuki nu este cea mai buna optiune dar mai depinde si de norocul omului. Parerea mea e ca de 6500 iti iei un golf decent si-ti mai raman si bani de benzina si vacante vreo 2 ani.:grin::wink:
  • Like 1
Link spre comentariu

Daca nu vrei sa iei fata unui logan 1.4 la semafor, este o masina foarte buna insa pentru ceea ce ai tu nevoie nu vad rostul unui 4x4 autentic. In oras sigur iti va lua 15% si la drum lung nu scade sub 7 in gol. Motorul de 1.6 este suficient pentru oras si drum usor insa la coclauri vei avea nevoie de potentul 2.0. Dieselul Suzuki nu este cea mai buna optiune dar mai depinde si de norocul omului. Parerea mea e ca de 6500 iti iei un golf decent si-ti mai raman si bani de benzina si vacante vreo 2 ani.:grin::wink:

15% in oras? e prea mult pentru un 1.6, masina are 1450kg. Pe ce te bazezi cand spui asta?

Link spre comentariu

Am avut motorizarea asta, modelul mai vechi si la un drum Baia Mare - Focsani mi-a luat 6.8 insa cand mergeam prin oras vedeam cum cadea acul de la rezervor in timp real. Acum depinde si de oras dar daca Elantra mea ia 9-10 in oras, sigur gv bate la 15 caci consuma cu o treime mai mult.

​​​:id

• Like 1
Link spre comentariu

Am avut motorizarea asta, modelul mai vechi si la un drum Baia Mare - Focsani mi-a luat 6.8 insa cand mergeam prin oras vedeam cum cadea acul de la rezervor in timp real. Acum depinde si de oras dar daca Elantra mea ia 9-10 in oras, sigur gv bate la 15 caci consuma cu o treime mai mult.

​​​:id

Am inteles, multumesc. 15% e destul de mult pentru puterea pe care o livreaza motorul, daca ar fi sa imi schimb decizia as merge pe o Honda Civic(1.8vtec 2008+), am inteles ca sunt fiabile.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare