TaviOcta Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Va salut colegii si multumesc ca m-ati prinit in grup. De astazii sunt noul posesor al unui Jimny automat din 2015 cu sigla designerului elvetian cred Sergio Cellano. Masina ii ok dar poate nu sunt eu obisnuit cu masinute de astea . De la 90 in sus mi se pare foarte instabila. Daca iau o gropa sau denivelare sare ca un iepure gata sa te arunce in sant. Asa sunt jimnyurile astea ? In terrn am testat-o putin si ii ok. Poze am doar cateva maine revin cu mai multe. Toate cele bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorin4x4 Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Punctul lor forte nu este stabilitatea la viteza, verifica suspensia si bucsile si daca totul e ok acolo, inseamna ca masina e ok, atat poate jimny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviOcta Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 Ma mult Dorin4x4 , suspensia ii ok, vreau sa comand o suspensie OME pt el . In viitorul apropiat. La franare imi bate volanul , posibil sa fie discurile ovalizate. Toate cele bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts