mgafu Postat Mai 13, 2019 Partajează Postat Mai 13, 2019 (editat) Salut, Am avut un feroza usor modificat si as vrea sa trec la ceva mai mare, 4 usi, clima/ac ceva cu care sa pot face drumuri mai lungi cu familia, nimic extrem si iesiri in off road mediu. Mi s-a pus pata pe doua modele cherokee XJ 2.5 diesel (1998-2001) sau Galloper 2.5 diesel, pe cat posibil nemodificate si fara rugina. In ideea ca o sa il modific atat cat am nevoie. Masina ar urma sa fie folosita 70-80% on road si in rest plimbari in natura/off-road mediu nimic extrem. As aprecia pareri pro si contra de la posesori si nu numai legat de orice aspect al masinilor , motor/consum/fiabilitate/costuri intretinere/potenta in off road. Buget achizitie in jur de 3000e , plus minus.ms mult. Editat Mai 13, 2019 de mgafu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cherokee XJ Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Salut. Nu am condus Galloper, dar am un XJ cu motor de 2.5 diesel. Ce sa zic, eu asta mi-am dorit. Masina este construita bine, spatioasa, simpla. Motorul asta VM are tendinta sa se supraincalzeasca in sarcina, dar daca nu o fortezi in offroad nu ai avea probleme. Nu este masina de viteza, adica trebuie sa te obisnuiesti sa fii depasit Diferentialul este deschis, nu e cea mai fericita alegere, dar nu e foarte scump sa montezi un LSD pe spate. Si chiar asa, inca nu am ramas pe nicaieri cu ea. Mie imi place mult. Eu zic sa le incerci pe amandoua si vezi care se potriveste nevoilor tale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cherokee XJ Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Consumul este cum te astepti, mie mi-a lua 9 inafara, in oras nici nu ma chinui sa calculez piesele sunt destul de ieftine, doar ca unele dureaza mult sa le primesti, vin din afara. Daca nu vrei sa faci offroad extrem, ti-as recomanda sa incerci varianta cu motorul de 2.5 benzina, care se gaseste si pe Wrangler. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate