tedipop16 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Salut tuturor! am si eu o intrebare pentru cei care stiu si se pricep cum s-ar tranforma marimile si ce inseamna ele de exemplu stiu tipul de marime in mm astfel: 225 75 r16 dar cum ar fi acelasi lucru in inchi sau ce sunt aia de exemplu 33 10.5 r16 si o recomandare de MT uri ar fi buna , buget 600 de lei /bucata Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 33x10.5 r15 e marime in inchi, folosita in SUA. Cauta pe google, conversie anvelope sua si vei gasi cateva calculatoare utile. Depinde pe ce marime cauti, eu ti-as recomanda Federal Couragia MT sunt destul de bune pt buget. 235x75 r15 au fost 400 de lei bucata acum vreo 6 luni. Nu sunt resapate, am inteles ca se uzeaza destul de rapid fata de BF Goodrich KM2 dar sunt la 60% din pret. Sunt putin mai agresive decat KM2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Salut tuturor! am si eu o intrebare pentru cei care stiu si se pricep cum s-ar tranforma marimile si ce inseamna ele de exemplu stiu tipul de marime in mm astfel: 225 75 r16 dar cum ar fi acelasi lucru in inchi sau ce sunt aia de exemplu 33 10.5 r16 si o recomandare de MT uri ar fi buna , buget 600 de lei /bucata Am mai postat candva explicatia... dar, cu platforma noua, vad ca e greu de gasit. Deci, in marimi imperiale, ai Dxlxd: D este diametrul total, d este diametrul jantei, l este latimea benzii de rulare. Totul in inchi! In sistem metric, ai lxh/d: l este latimea benzii de rulare in mm, h este inaltimea balonului, in procente din latimea benzii de rulare, d este diametrul jantei, in inchi. Pentru diametrul total, ai formula: D=2h+d. Cat despre model/producator, ai destula informatie in sectiunea asta, totul e sa ai rabdare sa citesti! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianhaulica Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 https://tiresize.com/calculator/ Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedipop16 Posted May 14, 2019 Author Share Posted May 14, 2019 multumesc pentru ajutor. chiar la federal couragia ma gandeam acum dar 225 75 r16 sunt vreo 510 lei marimea asta pe mudstershop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts