cace Postat Mai 14, 2019 Partajează Postat Mai 14, 2019 Ce kit de conversie ar fi ok pt conversia de pe perne pe arcuri la un disco 2 pe fata am +5 cm Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 Daca ai decis s-o downgradezi kit complet de conversie pt varianta care are delja lift pe fata stiu doar DA5137 (britpart), daca vrei ceva mai solid ar trebui sa iei piesele 5, 6, 8 separat dupa coduri http://new.lrcat.com/#!/1232/35470/35720/2707 si arcuri spate HD +2" din prima (TF027V) 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Mai 17, 2019 Partajează Postat Mai 17, 2019 Nu lua Britpart ca is panarame...eu le-am schimbat dupa juma de an pentru ca s-au lasat. Bearmach is o idee mai bune si nu foarte scumpe. Documenteaza-te referitor la schimbarile de soft care trebuiesc facute din tester...vezi ca sunt destule informatii aici sau pe forumurile din UK 1 "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cace Postat August 29, 2019 Autor Partajează Postat August 29, 2019 Are cineva un link de unde pot cumpara un kit de conversie mai ok decat britpart +5 cm? Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate