dorin4x4 Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 Alimentez cu carburant numai de la Rompetrol, am observat ca la cate statii Rompetrol am alimentat, pistolul de alimentare nu intra complet in gaura rezervorului si alimentaz foarte incet, diametrul pistolului fiind putin cam mare si nu intra ca lumea in gura rezervorului, am incercat si la Petrom si aceeasi poveste ! am doar eu problema asta ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel 4x4 Postat Mai 15, 2019 Partajează Postat Mai 15, 2019 Salut, masina ta e prevazuta cu o clapeta de siguranta impotriva alimentarii accidentale cu benzina. Uita-te sa vezi daca nu cumva e declansata si de aia alimentezi asa incet. Daca da, ar trebui sa ai in masina o parghie galbena de plastic cu care o deblochezi introducand parghia cu cei 2 dinti in sus si tragand incet pentru deblocare. Cauta pe youtube Land Rover Discovery misfueling device explained 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Mai 15, 2019 Autor Partajează Postat Mai 15, 2019 Da, se pare ca clapeta respectiva este declansata, banuiesc, e prima data cand ma uit, poti sa imi confirmi ca e blocata ? poza in attach, ms anticipat. Am vazut si explicatia pe youtube, o sa caut prin masina cheia respectiva, ms pt. ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Mai 16, 2019 Autor Partajează Postat Mai 16, 2019 Am rezolvat, am gasit tija galbena in portbagaj si am actionat ca in clipul de pe youtube, ms de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate