mantu3579 Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Salutare nu am mai scris demult aici Sper ca sunteți bine Intrebare: acum am un Ranger Wildtrack 3.2 și bena are un rulou de aluminiu ca inchidere. Astăzi am observat că pe lângă sina de rulare a acelui rulou acest tip de închidere mai are încă un șanț sigur facut pentru a mai monta ceva accesorii. In afară de bate portbagaj sau suporți de biciclete.....există oare vreun sistem de cort pe care sa îl montezi acolo .... Imi doresc tare mult sa campez in masina (chiar am cumpărat două corturi speciale pt bena dar sunt de F150..... As vrea o adaptare custom care sa fie ușor de montat.... Orice sugestie e mai mult decât binevenită Multumesc frumos in avans Marius “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Poti pune bare transversale pe santul acela si acolo un cort din acela care se desface ca o carte...."soft shell".....cele "hard shell" nu prea incap, ca au lungime de min 190 cm iar bena ta are cca 160cm... Poti sa iti cumperi o inchidere de bena gen "Alucab" si pui cortul hard shell deasupra... Sau poti pune cortul hardshell peste cabina pe sinele de acolo... La modelele de camionete europe cu cabina dubla cam astea sunt optiunile... http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantu3579 Posted May 20, 2019 Author Share Posted May 20, 2019 Multumesc mult George! Ai idee de unde as putea găsi acele bare care sa se poata monta acolo? Poate un link? Nu am reușit sa găsesc nicaieri.... Sa fiu sincer ma gândeam la acel model de soft Shell și chiar vroiam sa împing aroganta mai departe....adica sa il pot demonta de pe masina și monta pe barca și poate chiar și pe sol direct... Vreau cam multe nu ? “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantu3579 Posted May 20, 2019 Author Share Posted May 20, 2019 Poate am sa încerc sa vb cu domnul din link sa îmi faca ceva custom... https://m.olx.ro/oferta/cort-portbagaj-auto-ID2QdYR.html#position=3&page=2 “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Mergi la Thule si vezi care bare sunt pe latimea din bena....cred ca ai sa gasesti.... Cort ....nu mi-as pune unul traforat....exista multe variante pe la 1200-1500 de euro.... http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantu3579 Posted May 21, 2019 Author Share Posted May 21, 2019 Cu lățimea ma descurc dar nu știu ce sistem de prindere merge pe acel șanț... “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Eu ma gandeam ca merg niste bare transversale care au prindere pe longitudinale din alea lipite de plafonul masinii.....gen modelul nou de vitara de exemplu... http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Cu lățimea ma descurc dar nu știu ce sistem de prindere merge pe acel șanț... pai nici nu trebuie sa stii. in Bucuresti gasesti via Google minim 3-4 locatii ce vand Thule. ei vor sti ce merge, tu trebuie doar sa bugetezi 2-4 bare si sa iti alegi modelul-aluminiu simplu, aluminiu aerodinamice, fier simplu patrat.... sincer, pt ca vrei cort si greutatea este destul de mare as recomanda 2 perechi-4 bare. vai monta minim 3 bucati,dar va trebui sa platesti oricum 2 perechi. Dupa aceea vine cortul.... si iarasi exista in Bucuresti 1-2 locatii unde sunt in stoc si poti verifica dimensiuni ochiometric.... Toata problema ta se invarte in jurul timpului de plimbat/cautat si bugetului de alocat. Spor! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantu3579 Posted May 22, 2019 Author Share Posted May 22, 2019 Multumesc mult de răspuns Poate dealeri de Thule gasesc dar de corturi sigur nu am norocul asta ... Vreun link? Multumesc “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Multumesc mult de răspuns Poate dealeri de Thule gasesc dar de corturi sigur nu am norocul asta ... Vreun link? Multumesc Ironman . Alec are in stoc varinata mare de la Ironman, si inca 2-3 variatiuni mai mari sau mici Chinezesti. 1300-1800E parca....verifica exact. Poti intreba si la GTC daca au ceva montat prin curte si poti pipai. depinde cat de mare-cate persoane vrei.....ei aduc la comanda doi trei producatori din ce stiam si mai au clienti care au deja montate. poate esti norocos si poti face o verificare face-to-face. Iarasi crema cremelor la moment este Ikamper....dar este 14 mii lei...prohibitiv si cam dublu fata de china... dar merita banii pt cine-i dispus sa-i dea... este altceva , dar aproape dublu. cu multe plusuri si minus la pret. Iti spun astea pt ca de cateva luni ma invart in jurul ideii, iar ma schimb, iar ma intorc..... Spor! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts