ursuletz_82 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 O lamurirea as avea si eu nevoie...la plecarea din panta obisnuita nu neaparat 8 - 10% inclinare,automata de pe MK3are voie sa lasein spate masina sau nu.Intreb deoarece la vechiul MK 3 din 2001 indifferent de inclinatia pantei masina statea nemiscata nu scapa in spate nu trebuia apasata frana era chestie buna de confort la plecarea de pe loc. Insa la actualul MK 3 care tot automat este masina scapa ceva inapoi la rece mai putin la cald mai tare si la plecarea din panta trebuie sa fii atent sa nu te lasi pe cel din spate. Asadar fiind vb de masini mai vechi nu ultima generatie care au functia ''asistenta la plecare in panta''....cum trebuie correct sa functioneze acest utilaj. Sa tina la plecare din panta sau sa acape inapoi??? Rog doar cei care folosesc cunosc si au studiat problema sa imi raspunda…..nu ma intesesaza la altele cum trebuie sau cum functioneaza. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Masina trebuie sa stea pe loc fara a pleca inapoi.Daca inclinatia e mica pana in 5 grade trebuie sa plece de pe loc la eliberarea franei. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Iunie 3, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2019 La asa inclinare tine....la o panta mai mare scapa incet incet in spate. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pajeromk3 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Am MK3 automat din 2002 si la fel scapa in spate pe pante mai inclinate, lucru care m-a surprins la inceput pentru ca mai am o masina automata care nu scapa deloc. Ma gandesc ca poate avea legatura cu uzura cutiei ,masina mea are aproape 400 000 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Salut. Scurt si la obiect - e posibil sa existe o problema la convertizorul de cuplu. Daca panta este foarte accentuata, intr-adevar si cu o cutie de viteze automata in stare buna de functionare e posibil ca masina sa nu ramana pe loc. Primul lucru pe care ti-l recomand este inlocuirea uleiului din cutia de viteze. Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate