Chirilas Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Va salut! As dori achizitionarea unor anvelope si jante putin mai mari pe Pajero 3.2. Imi puteti da cateva sfaturi? Mentionez ca masina nu are niciun fel de modificari, doresc doar sa pun unele roti mai late incat sa iasa putin in afara caroseriei doar pentru ca ii da un "look" mai agresiv pentru simpla placere vizuala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pajeromk3 Postat Iunie 6, 2019 Partajează Postat Iunie 6, 2019 Eu am pus jante de Nissan Patrol.Jantele originale de pe Pajero au ET 46 iar cele de Patrol au ET 0, deci o sa iasa inafara cu 4.6 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chirilas Postat Iunie 6, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2019 Eu am pus jante de Nissan Patrol.Jantele originale de pe Pajero au ET 46 iar cele de Patrol au ET 0, deci o sa iasa inafara cu 4.6 cm. Si cauciucurile ce dimensiune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_bc Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 Salut ! Intentionez sa achizitionez un pajero dar nu cunosc prea multe. Cred ca e vorba de un mk3, ma uitam dupa motor de 3.2 diesel si an 2000-2004. M-am dat cu un 2.5 diesel care avea blocant spate din fabrica. La o discutie recenta mi-a zis cineva sa verific daca si 3.2 are blocant spate din fabrica , caci e posibil să nu. Adevarat ? Vreau sa -l iau si sa-l modific pentru iesiri, alte sfaturi rog ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Va salut! As dori achizitionarea unor anvelope si jante putin mai mari pe Pajero 3.2. Imi puteti da cateva sfaturi? Mentionez ca masina nu are niciun fel de modificari, doresc doar sa pun unele roti mai late incat sa iasa putin in afara caroseriei doar pentru ca ii da un "look" mai agresiv pentru simpla placere vizuala. Vezi ca Mica publicitate am eu ceva jante putin mai late,cu gume cu tot,de vanzare.Daca te intereseaza da un semn Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat August 5, 2019 Partajează Postat August 5, 2019 Salut ! Intentionez sa achizitionez un pajero dar nu cunosc prea multe. Cred ca e vorba de un mk3, ma uitam dupa motor de 3.2 diesel si an 2000-2004. M-am dat cu un 2.5 diesel care avea blocant spate din fabrica. La o discutie recenta mi-a zis cineva sa verific daca si 3.2 are blocant spate din fabrica , caci e posibil să nu. Adevarat ? Vreau sa -l iau si sa-l modific pentru iesiri, alte sfaturi rog ? Daca ala de 2.5 era modelul vechi atunci poate avea diferential blocabil pe spate.Daca era Pajero Sport atunci nu prea cred ca avea,doar LSD adica Limited Slip Differential. Nu stiu la MK3 dar la MK4 este un buton separat care actioneaza diferentialul spate. Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jum Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Salut, Kit de inaltare pe Pajero MK4 model nou (dupa 2010) e ok sa pui ? Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate