Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificari Mitsubishi Pajero 3.2 V60

Chirilas

Postări Recomandate

Va salut!

As dori achizitionarea unor anvelope si jante putin mai mari pe Pajero 3.2. Imi puteti da cateva sfaturi?

Mentionez ca masina nu are niciun fel de modificari, doresc doar sa pun unele roti mai late incat sa iasa putin in afara caroseriei doar pentru ca ii da un "look" mai agresiv pentru simpla placere vizuala.

cb9daec28dcc12b0ecaa97a1e7c39a3b.thumb.jpg.cc2dfdc1319adc6ca944681113695f92.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salut ! Intentionez sa achizitionez un pajero dar nu cunosc prea multe. Cred ca e vorba de un mk3, ma uitam dupa motor de 3.2 diesel si an 2000-2004.

M-am dat cu un 2.5 diesel care avea blocant spate din fabrica.

La o discutie recenta mi-a zis cineva sa verific daca si 3.2 are blocant spate din fabrica , caci e posibil să nu.

Adevarat ?

Vreau sa -l iau si sa-l modific pentru iesiri, alte sfaturi rog ?

Link spre comentariu

Va salut!

As dori achizitionarea unor anvelope si jante putin mai mari pe Pajero 3.2. Imi puteti da cateva sfaturi?

Mentionez ca masina nu are niciun fel de modificari, doresc doar sa pun unele roti mai late incat sa iasa putin in afara caroseriei doar pentru ca ii da un "look" mai agresiv pentru simpla placere vizuala.

Vezi ca Mica publicitate am eu ceva jante putin mai late,cu gume cu tot,de vanzare.Daca te intereseaza da un semn

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

Salut ! Intentionez sa achizitionez un pajero dar nu cunosc prea multe. Cred ca e vorba de un mk3, ma uitam dupa motor de 3.2 diesel si an 2000-2004.

M-am dat cu un 2.5 diesel care avea blocant spate din fabrica.

La o discutie recenta mi-a zis cineva sa verific daca si 3.2 are blocant spate din fabrica , caci e posibil să nu.

Adevarat ?

Vreau sa -l iau si sa-l modific pentru iesiri, alte sfaturi rog ?

Daca ala de 2.5 era modelul vechi atunci poate avea diferential blocabil pe spate.Daca era Pajero Sport atunci nu prea cred ca avea,doar LSD adica Limited Slip Differential.

Nu stiu la MK3 dar la MK4 este un buton separat care actioneaza diferentialul spate.

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare