dragoslav Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Buna ziua... imi puteti recomanda niste discuri frana bune/foarte bune pt o automata? ... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emanoil Tita Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Salut, eu am pus ATE (Made in Germany), discuri si placute, excelente. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Buna ziua... imi puteti recomanda niste discuri frana bune/foarte bune pt o automata? ... Foarte bune dar nu ieftine sunt astea https://www.ebcbrakeshop.co.uk/info-brake-parts?make=LAND+ROVER&year=2004&model=Discovery+2&engineSelect=2.5+TD&engine=2.5+TD&bhp= NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate