ssrli Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 De vreo luna caut disperat niste MT-uri, dar nu BFG-urile. Citind pe ici-colo am observat ca sunt cauciucuri mai manierate pe asfalt decat BFG-urile si am cautat : Cooper Discoverer STT, Kumho KL71 si Maxxis MT-762. Importatorul Maxxis m-a dus de nas, ba ca le-a comandat, ba ca nu poate sa le importe, importatorul Kumho mi-a spus ca nu se pot importa. Acum astept un raspuns de la importatorul Cooper. Stiti careva de unde as putea cumpara cauciucurile de mai sus ? Kumho exista in tara, dar nu in 235/75 R15 cat am eu nevoie :( Sunt deschis si la alte sugestii de cauciucuri, dar mentionez ca ma dau cu masina atat pe asfalt, cat si prin noroi. Chiar si un set de gume second sunt dispus sa cumpar...AT-urile ce le am acum sunt aproape chele :( '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? BFG sunt cele mai bune la raportul calitate, pret, performanta (cat de cat) in noroi. Uita-te si la Goodyear Wrangler MTR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Maxxis-urile existau pe stoc azi-vara la aprox 320lei...fata de BFG-uri, care sunt la 500+ lei.... Si MTR-ul pare interesant, dar vad ca e tot pe la acelasi pret ca si BFG-ul '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Kumho e super dar nu il gasesti pe la noi. Eventual, din Anglia se poate aduce. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Kumho e super dar nu il gasesti pe la noi. Eventual, din Anglia se poate aduce. Depozitul de anvelope are profilul in stoc cica, dar e 205/80 r16. M-am gandit ca pana la urma ajung sa imi import eu de capul meu sau sa gasesc pe cineva care le poate aduce. Le-am gasit in Germania la un pret ok, dar transportul e problema :( '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Kumho e super dar nu il gasesti pe la noi. Eventual, din Anglia se poate aduce. Depozitul de anvelope are profilul in stoc cica, dar e 205/80 r16. M-am gandit ca pana la urma ajung sa imi import eu de capul meu sau sa gasesc pe cineva care le poate aduce. Le-am gasit in Germania la un pret ok, dar transportul e problema :( ai nevoie de transport din germania in romania ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Kumho e super dar nu il gasesti pe la noi. Eventual, din Anglia se poate aduce. Depozitul de anvelope are profilul in stoc cica, dar e 205/80 r16. M-am gandit ca pana la urma ajung sa imi import eu de capul meu sau sa gasesc pe cineva care le poate aduce. Le-am gasit in Germania la un pret ok, dar transportul e problema :( ai nevoie de transport din germania in romania ? In principiu da. Trebuie sa iau legatura cu cineva de acolo, sa vad daca exista pe stoc (sau la comanda) cauciucurile ce le caut. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Good Year Wrangler MTR nu recomand, am avut personal si se incarca destul de repede si se descarca destul de greu... Mult sub BFG la acest capitol... pe sosea insa sunt bune intradevar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Good Year Wrangler MTR nu recomand, am avut personal si se incarca destul de repede si se descarca destul de greu... Mult sub BFG la acest capitol... pe sosea insa sunt bune intradevar. Au picat de pe lista dupa ce am citit parerile oamenilor ce le-au schimbat cu altceva (Kumho). '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Sal, Te asigur ca de COOPER STT vei fi sigur multumit , atat in off-road cat si pe asfalt. Eu am pe masina (Nissan Pathfinder) si merg mult cu ea pe asfalt , nici o trepidatie in volan inafara de vuiet nederanjant pentru mine. Cauciucurile au indice de viteza ridicat (160 Km/h) si sunt foarte bine echilibrate. Personal am mers cu ele cu peste 150Km/h si e ok . In off-road am fost impresionat de performantele lor . Per total sunt foarte multumit de ele si ti le recomand. Re: De unde cumpar MT-uri...? Eu le-am luat de la Unimog (Off-road Mania) Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Chiar si un set de gume second sunt dispus sa cumpar...AT-urile ce le am acum sunt aproape chele :( Salutare! Mai am eu 4 buc 235/75 R15 MT-uri. Daca le vrei da-mi PM sau tel 0726.369.080 ori 0788.885.203 " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? Sal, Te asigur ca de COOPER STT vei fi sigur multumit , atat in off-road cat si pe asfalt. Eu am pe masina (Nissan Pathfinder) si merg mult cu ea pe asfalt , nici o trepidatie in volan inafara de vuiet nederanjant pentru mine. Cauciucurile au indice de viteza ridicat (160 Km/h) si sunt foarte bine echilibrate. Personal am mers cu ele cu peste 150Km/h si e ok . In off-road am fost impresionat de performantele lor . Per total sunt foarte multumit de ele si ti le recomand. Re: De unde cumpar MT-uri...? Eu le-am luat de la Unimog (Off-road Mania) Am sunat de vreo 2 saptamani si cica nu sunt pe stoc. Importatorul nu ma poate ajuta cu marimea ce am nevoie. Fun fun fun :bannana '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aviatractor Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: De unde cumpar MT-uri...? http://www.offroadreifen.de/ Eu am comandat de la ei ,daca au pe stoc sunt dispusi sa le trimita si in Romania,dar intai iti spun ca au reprezentant in la noi , o firma de prin Timisoara,eu le-am trimis la prieten din Germania de unde le-am recuperat apoi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate