zzzoli24 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 sar putea sa fiu "curatat de pe forum "dar risc sa va intreb ce stiti de forumul "4x4mania"???? ce sa intamplat cu el??? SPER CA NU AM SUPARAT PE NIMENI :grin: toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: CE SA INTAMPLAT CU FORUMUL 4X4MANIA(NU MA OMORAT) am cautat si am gasit de ce sa inchis :(( era cea mai mare baza de date cu informatii pentru incepatori si nu numai as fii in stare sa cumpar un cd cu el sau chiar sar putea scoate o carte cu toate discutiile :)) ma enerveaza ca nu mai e e adevarat dupa moarte o apreciem cu adevarat toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: CE SA INTAMPLAT CU FORUMUL 4X4MANIA(NU MA OMORAT) cam ce informatie nu gasesti?poate reusim sa te ajutam noi.................. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: CE SA INTAMPLAT CU FORUMUL 4X4MANIA(NU MA OMORAT) sar putea sa fiu "curatat de pe forum "dar risc sa va intreb ce stiti de forumul "4x4mania"???? Din punctul meu de vedere stii cam cum suna intrebarea asta? :p Ca si cum m-as duce la reprezentanta Mercedes ( am ales aleator denumirile comerciale ) sa-i intreb : " Nu stiti de ce s-a inchis reprezentanta Fiat? As fi avut nevoie de o informatie cu privire la cum pot regla presiunea in pneurile de la Renault ! " Concluzia: Sunt sigur ca orice informatie doresti despre off-road si nu numai , o poti gasi aici, pe forum, indiferent de situatiile in care se afla alte forumuri. Inclusiv incepatorii ca mine au gasit aici ce le-a trebuit! :p :h5 :rsp :tk http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: CE SA INTAMPLAT CU FORUMUL 4X4MANIA(NU MA OMORAT) Stai frate linistit ca nu te impusca nimeni ca ai zis "4x4mania" pe forumul asta. Daca ai ceva de intrebat......intreaba. S-o gasi si pe aici vreunul suficient de capabil sa iti alunge nelamurirea sau sa-ti dea macar un sfat pertinent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: CE SA INTAMPLAT CU FORUMUL 4X4MANIA(NU MA OMORAT) Ce rau imi pare ca s/a inchis 4x4 mania.... :ha: :ha: cred ca oresti a plecat in america sa le rezolve la aia criza si nu mai are timp de forum.....Sau poate ca ...alt tigan innecat la mal....De fapt cred ca il luau cam multi la p...a...asa ca s/a dat la fund. Oricum nu e nici o pierdere pt societate. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: CE SA INTAMPLAT CU FORUMUL 4X4MANIA(NU MA OMORAT) Am obtinut imformatia.....Nu mai are timp de forum pt ca mai mult sta prin tribunale....Nu mai stie cum sa mai dea statul in judecata..... :ha: :ha: :uameni Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: CE SA INTAMPLAT CU FORUMUL 4X4MANIA(NU MA OMORAT) am cautat si am gasit de ce sa inchis :(( In acest caz subiectul se inchide! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate