bogdan mihai Postat Iunie 14, 2019 Partajează Postat Iunie 14, 2019 va salut sunt interesat sa cumpăr un pajero mk3 motor 2,5. Se poate sa îmi dați ceva sfaturi privind acest model am văzut ca sunt cam rare . Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Iunie 17, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2019 nimeni !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
waves Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 salutare, nu chiar nimeni :)), eu nu am 2.5, am 3.2. Din cate stiu Tavi D. are un 2.5 pe aici. Is masini reusite nu am auzit prea multe despre ele, majoritatea lor au fost pentru Italia daca nu ma insel, in rest e cam aceeasi mancare de peste ca la orice MK3 3.2 DID. spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Iulie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2019 multumesc , sper sa gasesc ceva bun , avet idee la un 3.2 autoutilitara ce taxe sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate