Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SALUTARE!

Vizitator energy

Postări Recomandate

Vizitator energy

Salutare!

Sunt George si sunt un impatimit al 4x4-urilor de toate felurile... am inceput acum vreo... 5-6 ani cu un Patrol GR scurt din '97, a urmat un terrano 2 din 2001 si acum de prin Mai anul asta un JEEP Grand Cherokee 3.0 CRD modelul nou, din 2005.

Desi Grand-ul nu era printre preferatele mele, inainte fiind impatimit de Nissan, am ajuns sa fac un test drive cu actualul turism, cand niste prieteni mi-au spus ca vor sa-l vanda, iar dupa ce m-am dat cu ea ... M-AM DECIS si am luat-o.

Ce imi place mult fata de Patrol Y61 si LC-ul cu 3.0 D4D este ca motorul de la Jeep este incomparabil mai rapid.

Iar ca si confort imbina foarte bine capacitatile off-road cu comfortul unui SUV. Am facut deja vreo 15.000 cu ea si sunt super multumit.

Iar in noroi cu cauciucuri stoc care mai erau si praf, avand vreo 70.000km la activ, s-a descurcat de minune.

Numai bine la toata lumea!

PS: Din pacate nu prea am poze la-ndemana momentan cu turismul dar o sa incerc sa bag cat mai curand!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare